Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum pot sa imi recuperez pozele mi-am sters toate pozele din telefon din greseal

(Subiect creat la: 11-04-2022 01:00 AM)
2847 Vizualizări
Melek0
Journeyman
Opțiuni
Cum pot sa imi recuperez pozele mi-am sters toate pozele din telefon din greseala. Va rog sunt foarte trista
8 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca aveai backup sau sincronizarea activa in galerie, le gasesti in OneDrive. Daca aveai cosul de gunoi (trash) activ, se pastreaza acolo timp de 30 zile. Daca foloseai Google Photos si nu galeria Samsung si aveai acolo sincronizare, le gasesti in Google Photos daca intrii pe un browser de pe pc. Daca nu aveai nimic din toate astea...cam ai ghinion

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Melek0
Journeyman
Opțiuni
Off, nicio aplicație nimik???...
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Din toate variantele enumerate de @RapierXDA  nu aveai niciuna activă?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Daca nu ai avut backup facut in OneDrive sau Google Photos si nici cosul de gunoi nu il ai activ,atunci nu ai cum sa le m-ai recuperezi.Am patit si eu asta cand am dat resetare din fabrica la telefon si am uitat sa fac backup in OneDrive.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca nu sunt in nici o aplicatie de tip cloud sau in trash, mai poti incerca cu aplicatii de recuperare de date insa sansele sunt destul de mici. Poti incerca cu Recuva (instalat pe un PC).

Members_hZQbudi
First Poster
Opțiuni
0 Aprecieri
Jòzsi
First Poster
Opțiuni
Am șters din greșeală Samsung Internet Browser și nu mai pot descărca, îmi scrie că telefonul este incompatibil pentru a descărca,de ce?
0 Aprecieri
otisor
First Poster
Opțiuni
Buna seara! Sterg pozele si filmuletele nedorite, inclusiv din trash dar dupa ceva vreme imi reapare tot ce am sters in galerie. Cum pot sa scap de ele? Nu-mi dau seama daca am setat ceva gresit si din aceasta cauza sa reapara mereu tot ce am sters.
Va multumesc anticipat ptr sfat!
0 Aprecieri