Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

🔺️Oferta Baterie externa Samsung cu încărcare wireless

(Subiect creat la: 24-09-2020 11:52 PM)
697 Vizualizări
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni

image

Pe site Altex
8 Răspunsuri
CatalinStanciu20
Explorer
Opțiuni
uite aici pret bun
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Are incarcare wireless?Nu vad în descriere!
Nu vorbim de produse asemănătoare.
În postare este o baterie de calitate superioara cu încărcare wireless de la Samsung. Aici este o comunitate care folosesc produse Samsung, utilizatorii știu ce e mai bun pentru ei, produse ieftine găsești peste tot diferite mărci și tipuri si cu încărcare wireless.
ionut_paraschiv
Journeyman
Opțiuni
De acord cu odos.
0 Aprecieri
AlexutuS
Journeyman
Opțiuni
Da, are încărcare wireless utila pentru ceas și caști ...
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut, @Odos.
Eu mi-am luat aceasta baterie cu încărcare wireless de la Samsung din MediaGalaxy sau Altex este același lucru cu 158 din magazin încă de săptămâna trecută, undeva pe joi. Pot spune că sunt foarte mulțumit de această baterie!
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Din păcate, e singura oferta cea mai buna găsită de mine.
dar e bine de știut ca se poate găsi și mai ieftin.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
De regulă am făcut rezervarea on-line la acest produs și era la ofertă la 159.99 lei, dar rezervarea expirase când m-am dus eu să ridic produsul căci rezervarea la ei ține 24 de ore. Iar produsul l-am luat la 157.99 lei din magazin fără rezervare că expirase.
dreW90
Pioneer
Opțiuni
Eu am prins acum cateva luni la emag la 149 de lei. Foarte bun powerbank-ul. are incarcare fast prin cablu la 15W, wireless la aprox 10W. Singurul "punct slab" ca sa zic asa e ca fast charging-ul se dezactiveaza odata ce legi 2 dispozitive la el. Adica daca vreau sa incarc si castile sau ceasul si telefonul toate se vlr incarca cam la 5W...destul de incet.