Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Știți cumva o modalitate de a avea mai mult sp. de stocare în telefon?

(Subiect creat la: 28-12-2024 02:05 PM)
512 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ași vrea mai mult spațiu de stocare în telefon dar fără să șterg vreo aplicație! Se poate?
13 Răspunsuri
GeorgeGP
Legend
Opțiuni
Doar adăugând un SD card de o capacitate mai mare pentru a salva diverse fișiere. Mai există posibilitatea să plătești un serviciu cum ar fii Google drive sau one drive pentru a salva și stoca in cloud diverse fișiere din telefon.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă ai capacitate mica la telefon..de exemplu 64 GB..cu timpul acele aplicații de la update-uri o sa iti ocupe mult spațiu pe telefon
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Chiar dacă o sa adaugi un card micro SD, nu te aștepta ca poți muta toate aplicațiile pe el. Din ce stiu, doar anumite aplicații pot fi mutate pe card.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu ne-ai spus despre ce model de telefon este vorba asa încât nu putem oferi decât sfaturi teoretice... nu toate telefoanele suportă SD-Card, daca ai un telefon din seriile S sau Flip/Fold, cam ai ghinion.

Un SD-Card te va ajuta sa stochezi pozele si (in anumite condiții) videourile sau documentele tale. Unele aplicatii pot fi instalate pe SD-Card dar nu toate suporta acest lucru.

Mai exista recent introdusa functie de "auto-archive apps" in Play Store, o gasesti in Settings si va elibera ceva spatiu. Poti citi detalii despre ce face si cum o activezi, in link-ul de mai jos...

In rest, tu esti singura care poate elibera spatiu, filtreaza informatiile/pozele/apps si sterge ce nu folosesti

https://www.sammobile.com/news/play-store-will-auto-archive-unused-apps-on-your-galaxy-phone/1735393423511.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Samsung Galaxy A20e
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Telefonul suporta card SD, il poti folosi pentru a muta acolo pozele sau filmuletele din telefon si astfel sa mai eliberezi din spatiu.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
taiunelu
Helping Hand
Opțiuni
1. Intră în Setări >>>aplicații >>spațiu stocare fiecare apk. Vei vedea ca poți muta multe apk pe SD card (eMag ,Facebook, messenger ,etc )
2. Intră pe GALERIE și mai șterge din fișiere. Eu periodic șterg ce primesc pe WatsApp (foto ,video ) . Atenție: După ștergere, fișierele șterse vor mai sta în memoria telefonului 30 de zile ,asa ca intri la coșul de gunoi și le "extermini " și de acolo .
3. Intra pe "Spațiu stocare intern >>Android >>Media >>com.WatsApp>> WatsApp>>Media și ștergi totul ,periodic . (nu uita de Coșul de gunoi " )
4. Reorganizează "GALERIE " pe ALBUME .Acestea le poți muta pe SD card (în GALERIE vor rămâne neschimbate ,doar ca vor avea iconita de Sd card și tot ce vei pune în GALERIE va ajunge pe SdCard .
Și, nu uita ! Monitorizare permanentă spațiu de stocare din apk .ÎNTRETINERE DISPOZITIV cu crearea unui widget pe ecran ,de unde poți monitorizare totul .Succes !
1735412274783.jpg1735412274846.jpg1735412274956.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu nu am nici un fișier în telefon, poze, videoclipuri etc. Din aplicații nu ași vrea să șterg și nu am card SD în telefon! Eu șterg tot ce e legat de poze, videoclipuri etc.! Și dacă dau golire cache nu mi se golește din sp. de stocare!
taiunelu
Helping Hand
Opțiuni
Andrada ,dacă telefonul suportă instalarea unui SD Card ,fă-o .Eu am un Galaxy A14 cu 4GB /RAM și 64 GB Stocare interna ,asa ca sunt cu ochii pe memoria lui ca "pe butelie " .Sfaturile mele sunt raportatate la acest telefon neștiind ce telefon ai .Poate ne spui tu !
P.s
-chiar dacă ștergi fișierele asa cum ai sus ,ele mai rămân în memoria telefonului încă 30 de zile ,deci verifica periodic Coșul de gunoi fiindcă acolo le vei găsi ,asa că le mai ștergi odată ,definitiv .
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Din câte înțeleg tu vrei spațiu mai mult pentru aplicații, nu pentru poze/ video. Nu ai cum să faci acest lucru fără să dezinstalezi din aplicații. Poți curăța cache-ul aplicațiilor (acest lucru nu le afectează setările sau permisiunile), dar acel cache o să fie refăcut rapid înapoi, în special la Chrome, youtube sau aplicațiile de socializare. Mutarea aplicațiilor pe un card SD este aproape inutilă pentru că majoritatea aplicațiilor nu pot fi mutate, iar cele care pot o să mute doar o mică parte din ele pe card.
Deci tot dezinstalarea aplicațiilor mari îți rămâne singura opțiune în afară de cumpărarea altui telefon cu o capacitate de stocare mai mare.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ok dar nu vreau să șterg din aplicații!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci nici spațiu disponibil în plus nu o să ai. 🙂
J1Vibes
Pathfinder
Opțiuni