Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłki pre-orderów

(Temat utworzony: 18-07-2024 01:01 PM)
2432 Wyświetlenia
Qbiak
Pioneer
Opcje

Cześć,

Czy ktoś ma informacje że jego przesyłka została już wysłana? Złożyłem zamówienie w dniu premiery, bardzo szybko zostało spakowane, aczkolwiek od tego momentu status się nie zmienił a mocno liczyłem że dzisiaj rano już zostanie przekazane moje zamówienie kurierowi. 

Jak sytuacja u was? 

125 Odpowiedzi
KamilRG
Student
Opcje
Tak samo czekam na swojego Folda 6, a konsultant z infolinii przekazał, że nie są w stanie sprawdzić kiedy wyjdzie dana przesyłka... Żenada. Mogłem kupić w RTVeuroAGD i mieć już dziś. Tata tak zamówił Watch 7 i dziś o 9:30 już był kurier...
lesheq
Explorer
Opcje
Ja też czekam na Galaxy Watch Ultra, pojawił się w apce że spakowany a w apce inpost że trakcie przygotowania, mam nadzieję że dzisiaj wyjdzie i jutro go odbiorę. Potem jadę na wakacje i chciałem ogarnąć odkup i pasek do niego.
KamilRG
Student
Opcje
No to ja w apce InPost nie mam nic 🙃 Nie rozumiem dlaczego od producenta trzeba czekać na sprzęt, a ludzie zamawiający w Media Expert czy RTV euro AGD odbierali już dziś sprzęt od kurierów. Tragedia...
lesheq
Explorer
Opcje
Też tego nie rozumiem, trochę to chaotyczne. Wczoraj brakło na stronie samsung czarnych słuchawek pro, później nagle się pojawiły. Zrozumiałbym że u partnerów może braknąć ale na ich stronie? 😆
Qbiak
Pioneer
Opcje

Jak zamawiałem S24U to było dokładnie to samo. Aczkolwiek mi się udało i w pierwszym dniu kiedy miały wystartować wysyłki to moją już była w rękach kuriera... tym razem paczka nie ruszyła nawet z miejsca.

Problem z zmówieniami u partnerów jest taki że nie wszystkie opcje na zbicie ceny są dostępne :smiling-face: 

0 Like
Kirk_ooo
Pathfinder
Opcje
A ja zamawiałem w rtveuro i watch ultra i budsy pro dotarły do mnie już wczoraj :smiling-face:
0 Like
Qbiak
Pioneer
Opcje
I ile cie to wyszło? Ja dzięki różnym kodom zbiles watcha ultra i budsy 3 pro do 2639... a jeszcze wpadnie odkup minimum 2x150pln i 300pln na konto za zegarek zwrotu na konto.... w euro chyba się tak nie da co? Czy też jakoś kombinowałeś?
0 Like
Kirk_ooo
Pathfinder
Opcje
Watch ultra + buds 3 pro
3928zł - 300zł (kod rabatowy) -450zł (zwrot za zegarek) - 300zł (zwrot za słuchawki) -400zł (zwrot za zakup 2 rzeczy) -181zł (1 rata gratis) = 2297zł + gratis pasek i etui.
Myślę, że uczciwa cena :smiling-face:
Qbiak
Pioneer
Opcje
Też ładnie, zadowolony z zakupu? 😀
0 Like