Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłaca się zmieniać s21 ultra na s23 ultra

(Temat utworzony: 06-02-2023 10:19 PM)
1078 Wyświetlenia
Pukss
Pioneer
Opcje
Witam opłaca się wymienić smartfona na nowy ? Czy jest tego wart? I mam jeszcze jedni pytanie. Czemu na stronie samsunga nie da się zamówić telefonu za pobraniem ,mimo że taka opcja istnieje ?
0 Like
Dejw2077
Navigator
Opcje
Jak dla mnie nie opłaca się, ale jeślo potrzebujesz koniecznie to zmień.
lolo1210
Navigator
Opcje
Mam S21Ultra i teraz zakupiłem S23Ultra i powiem że czuć odczuwalną różnice w każdym elemencie działania, więc do zwykłego S21 będziesz widział jeszcze większą.
Assimo9
First Poster
Opcje
Telefon fajny ja użytkuje s22 ultra bateria trzyma mi do 2 dni przy normalnym użytkowaniu w pracy. Jednak nie polecam zakupu na stronie samsunga. Problemy z dostawą nie widać zamówienia itp. Dodatkowo punkty które są za zakupy to tylko w teorii bo za telefon jest ich za dużo i oszukują. Generalnie sprzęt fajny ale całą otoczka samsunga to jedna wielka ściema.
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Część, miałem s21 ultra obecnie posiadam s22u, generalnie Samsungi od modelu S3. S22 ultra kupiłem tylko i wyłącznie bo dopadłam go w mega dobrej kasie. Czy był efekt wow? No nie, aparat jest lepszy w s22 ale czy warto dopłacać tyle sianka? Normalny użytkownik nie rozróżnia zwykłego zdjęcia robionego s21 czy s22u. Bateria? I w jednym i w drugim modelu wystarczała mi na pełny dzień normalnej pracy
AndrzejDwo
Voyager
Opcje
przeszedłem z s21u na s23u i na daną chwilę nie widzę zbyt wielu profitów ale za to problemy zaczynają się nawarstwiać. bardzo niska prędkość WiFi, żółte zdjęcia w słabszym świetle i czytam że ludzie mają problemy z spenem... jak dla mnie nie warto zamieniać. samsung jak zwykle wypuścił niedopracowany produkt, jednak dobry marketing to podstawa...
IDeeJay
Explorer
Opcje
Witam, wymienił ktoś s21 FE 5g na snapie na s23? Zastanawiam się tak nie zrobić ale martwi mnie pojemność baterii, obecnie mam 4500mah a w s23 jest 3900mha gdzie w s21 ledwo starcza mi na cały dzień ta bateria. Jak jest z zasięgiem w porównaniu do obu modeli? Obecnie w s21 jest tragedia i gubi co chwilę zasięg 
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Jeżeli chodzi o baterię, czy to 4500 czy 3900mah to i tak podejrzewam że ładujesz telefon codziennie. Jeżeli chodzi o zasięg, ciężko jest mi się wypowiedzieć bo nie posiadam s23 ale moduł 5g ma pewnie lepszy
0 Like
Madzilla
Apprentice
Opcje
Czesc , powiedzcie mi czy Warto wymienić s21 plus na s23 plus? Wiem nowosc nowością i w ogóle. Ten mam w idealnym stanie .. ktoś się podzieli swoja opinia 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na pewno będzie miała Pani dłuższe wsparcie i lepsze trochę podzespoły. Jeśli jest Pani zadowolona z własnego telefonu, to już trzeba się bardziej zastanowić, czy dołożyć i kupić S23+ czy zostawić sobie S21+
Pukss
Pioneer
Opcje

byłem w Euro i sprawdzałem s23 ultra to zdjęcia robi lepsze i to widać. Na 100x zoomie w porównaniu do s21 ultra .