Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Który wybrać?

(Temat utworzony: 25-07-2022 06:19 PM)
1888 Wyświetlenia
Timololum
Journeyman
Opcje
Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego tabletu od samsung. Niestety nie mogę się zdecydować jaki wybrać. Dlatego piszę z zapytaniem Który waszym zdaniem jest najpeszy w stosunku ceny do możliwości i jakości sprzętu. Tablet ma służyć do robienia notatek odręcznych oraz prostych rysunków poglądowych oraz do obsługi gier pokroju Empires and puzzles czy Team fight tactics.
124 Odpowiedzi
MarioMario2023
Explorer
Opcje
Czy korzysta ktoś z tabletu; Samsung galaxy tab s9 FE + ? Potrzebuję opini , bo zastanawiam się nad zakupem.. I nie wiem czy warto ..? 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. TAB S9FE+ jest bardzo udanym sprzętem posiadającym bardzo dużo zalet. Jedyne mankamenty jakie ma to odblokowanie twarzą, ale to wiadomo nie Face ID czy problem z klawiaturą jeśli połączymy inna niż tą od Samsunga. To znaczy problem polega na tym, że jeśli zostanie sparowania i zostanie przerwane połączenie, czyli odejdziemy z tabletem a klawiaturą zostanie, to nie połączy nam się już ponownie, tylko musimy sparować ją powtórnie. Prócz tych małych wad cały sprzęt jest świetny i mogę go Panu jak najbardziej polecić. Pozdrawiam.

Wyświetlacz: 12.4", 2560 x 1600px, TFT
Pamięć wbudowana 128GB
Wielkość pamięci RAM 8GB
Procesor: Samsung Exynos 1380, 8-rdzeniowy
Wersja systemu operacyjnego: Android 13L
Komunikacja: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax,
Bluetooth 5.3
Moduł GPS
MarioMario2023
Explorer
Opcje
Dzięki za odpowiedź..
Boje się trochę tego exynosa, ale ponoć samsung go poprawił?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę się nie bać Exynosa. Osobiście używałem wszystkie flagowce z Exynosem prócz S23 w którym był Snapdragon i z żadnym nie miałem nigdy żadnego problem.
0 Like
alunia1810
Pioneer
Opcje
Hejka. Który tablet lepiej kupić? Samsung tab s6 lite czy tab s9 fe? 
Czy w ogóle opłaca się kupować tab s6 lite ze względy chociażby na wsparcie? Tablet jest z 2020 roku
0 Like
Marcelloo320
Pioneer
Opcje
s9 fe polecam
0 Like
alunia1810
Pioneer
Opcje
Czy opłaca się kupować samsung tab s6 lite na 2024 rok?
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Ja bym brał S9 FE. Ogólnie Tab S6 Lite ma wersję 2020 i 2022, One się różnią procesorami, długością wsparcia i opóźnieniem w rysiki S Pen.

Tab S9 FE ma Exynosa 1380 znanego z Galaxy A54 5G i o ile nie jest, to poziom Exynosa 2200, tak też stoi on naprawdę wysoko.

W dodatku Tab S9 FE obsługuje klawiaturę, są na niego teraz Spore zniżki, właśnie dostałem Maila z promocją ze zwrotem 700zł przy zakupie tabletu, a na RTV Euro AGD już poniżej 2000 tysięcy złotych jest na promocji. Ja bym wyczekał troszkę do tych świąt i brał bo wtedy pewnie będą spore zniżki.

Tab S9 FE będzie wydajnieszy, szybszy, będzie posiadał dłuższe wsparcie oraz będzie lepiej działać. Ja Taba S6 Lite 2022 mam od Lutego i no działa wolniutko, tam przycinki są i pewnie też będę go za jakiś czas zmieniał. Tab S9 FE wydaje się raczej lepszą opcją tym bardziej, że cenowo też ten S6 Lite przegra no i Tab S9 FE ma certyfikat IP68, więc jak wyleje się na niego jakieś piwko, to powinien sobie poradzić 😉. Ogólnie polecam też obejrzeć kilka recenzji na YouTube bo wiem, że już Robert Nawrowski takową wrzucił.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Zwrot chyba jest tylko na S9 i S9 FE+1702138886508.jpg
0 Like
alunia1810
Pioneer
Opcje
Biorąc pod uwagę tab s6 lite 2022. Opłaca się go brać na 2024 rok? Cena bardziej mi odpowiada
0 Like