Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejność wysyłek przedpremierowych

(Temat utworzony: 17-01-2024 09:45 PM)
16341 Wyświetlenia
Ts1nd
Journeyman
Opcje
Oczekiwana dostawa na stronie samsung waha się od 24.01 do 05.02. Dlaczego taki duży przedział? Co decyduje czy dana paczka będzie wysłana 24 stycznia? Kolejność ma znaczenie? Zależy mi żeby paczka przyszła przed 27 stycznia bo wtedy wyjezdzam... 
739 Odpowiedzi
SlawomirN
Pioneer
Opcje
Paczkomat raczej tak bo to nie usługa paczka w weekend, kurier nie bo na to trzeba mieć usługę paczka w weekend także jeżeli przychodziły ci paczki od innych dostawców w sobotę i kurier lata w twojej miejscowości w sobotę do paczkomatu to będziesz miał, jeżeli zamówiłeś do domu to nie.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@SlawomirN, Usługa Paczki w Weekend tyczy się także dostaw do paczkomatów. Może się zdarzyć, że przesyłka bez tej usługi zostanie dostarczona poza tygodniem, ale wspomniana wcześniej usługa daje gwarancję, że otrzymamy paczkę w Weekend.

0 Like
SlawomirN
Pioneer
Opcje
Możliwe że masz racje. U mnie w miejscowości jeszcze nie miałem sytuacji że paczka wysłana w piątek nie dotarła do mnie w sobotę gdziekolwiek bym nie zamawiał. Nie sprawdzałem tego nigdy. Wiem jedynie że ten sam kurier który wozi u mnie paczki nie przyjeżdża do domu w sobotę tylko jeździ po paczkomatach.
Terki
Journeyman
Opcje

Ktoś już dostał zamawianego na przedsprzedaży S24 Ultra 1TB w kolorze czarnym? Widzę że w elektromarketach od ręki można kupić, a ja nadal czekam na moje zamówienie z 22.01.

0 Like
szynas
Navigator
Opcje

Ale mogę to wykupić żeby wysłali ?

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@szynas To nadawca musi to zorganizować - nie Ty.

https://inpost.pl/pomoc-czym-jest-usluga-paczka-w-weekend

0 Like
Members_ba9Je6k
Student
Opcje

18.02 zamówiony niebieski 512, a dziś informacja o wysyłce. Nie spieszyło im się.... ale może w końcu go odstane. 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szynas  napisał(a):

Ale mogę to wykupić żeby wysłali ?

Nie. Samsung w ogóle nie korzysta z tej usługi i nie ma możliwości jej własnoręcznego wykupienia.

0 Like
Krzysiek7171
Explorer
Opcje
Tak się zastanawiam, czy tylko jeszcze ja nie otrzymałem telefonu zakupionego w przedsprzedaży, czy jest więcej "szczęśliwców". W sieci juz raczej cicho. Zamówienie opłacone 22.01 i wciąż status - zamówienia w trakcie kompletowania 😕
0 Like
_Drifter_
Student
Opcje
Telefon kupiony 25.01, do dzisiaj kompletowanie zamówienia. Pomijam już fakt, że sporo po zakupie była informacja że kolejna partia telefonów zostanie wysłana pomiędzy 08.02 a 12.02.
0 Like