Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejność wysyłek przedpremierowych

(Temat utworzony: 29-01-2024 08:38 PM)
100 Wyświetlenia
Ts1nd
Journeyman
Opcje
Oczekiwana dostawa na stronie samsung waha się od 24.01 do 05.02. Dlaczego taki duży przedział? Co decyduje czy dana paczka będzie wysłana 24 stycznia? Kolejność ma znaczenie? Zależy mi żeby paczka przyszła przed 27 stycznia bo wtedy wyjezdzam... 
739 Odpowiedzi
Slaw998
Explorer
Opcje
Ja czekam z 18.01. Na wysyłke S24U
razoredge4
Pioneer
Opcje
Tak, mnóstwo osób. Ja czekam na zamówienie z 22 stycznia
Highlanderus
Journeyman
Opcje
Jak na ironię przez przypadek zamówiłem ekskluzywny zielony a najmniej mi się podobał i ciągle był dostepny(prawie wszystkie inne były szybko wyprzedane. Jak przyszedl okazało się że na żywo jest serio w cholerne ładny i mi się bardzo podoba, kto by się spodziewal... Ale pewnie to jest powód że go dostałem. Zwyczajnie mało kto ten kolor wybrał bo na stronie wygląda na najgorszy
razoredge4
Pioneer
Opcje
Ja także 👌
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Może opóźniają wysyłkę, żeby poprawić soft. Do tej pory jest sporo narzekania na nową serię.
razoredge4
Pioneer
Opcje
Żadne wytłumaczenie. Jak można się tak przygotować na premierę i "przedsprzedaż". Patologia i groteska
razoredge4
Pioneer
Opcje
Logiczniej wypuścić aktualizację, a nie wkurzać klientów. Codziennie sypią im się zwroty i zrażają do siebie wielu stałych klientów. Patologia. Żeby taki cyrk odwalać, kiedy płaci się przecież sporo hajsu...
MarioHha
Pioneer
Opcje
No tak są scalane żeby nie było ich widać żeby nie kłuc ludzi w oczy jakim brakiem profesjonalizmu wykazał się samsung
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Ktoś ma dane ile zwrotow już było lub anulacji zamówien 🤔
demonshead
Explorer
Opcje
Z tego co widzę najlepszą opcją był zakup w elektromarkecie. Ja dla przykładu kupiłem w media expercie 23 a 24 miałem w domu.