Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie słuchawki wybrać

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
53 Wyświetlenia
natalka_16
Journeyman
Opcje
Witam jakie słuchawkiod samsunga według was są najbardziej godne uwagi, cena nie ma znaczenia, jeśli jakieś długo macie i polecacie to napiszcie też ich największe minusy 😋
0 Like
9 Odpowiedzi
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Ja miałem przesiadkę z galaxy buds 2 na buds 3. Strasznie trudno.

Buds 2 - Dokanałowe z wygodnymi gumkami

Buds 3 - Trudno ale się da przyzwyczaić

Osobiście wybieram buds 3
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, posiadam Buds 3 Pro I naprawdę je polecam.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Miałem Buds2 Pro przez 2 lata, od 10 miesięcy Buds3 Pro po przesiadce przez pół roku myślałem aby powrócić do dwójek ale się ostatecznie przyzwyczaiłem i pozostaję przy trójkach. Jeśli chodzi o rodzaj to mi najbardziej odpowiadają dokanałowe.
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Buds 3 pro.
natalka_16
Journeyman
Opcje
A ile jest masz ? Bo ludzie piszą że są z nimi problemy po jakimś czasie
0 Like
lakiri
Journeyman
Opcje
Posiadam Buds3 Pro od prawie 4 miesięcy i są po prostu spoko. Nie mam do czego porównać. Bardzo podoba mi się system zdejmowania gumek ponieważ łatwo je wyczyścić. Jeśli chodzi o komfort słuchania to nie wypadają z uszu co w moim przypadku jest rzadkością. Bateria przy włączonym śledzeniu głowy, wyższej jakości dźwięku, głośnością poniżej połowy oraz włączonym ANC wystarczają na około 4 godziny
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Buds3 pro i pianki Comply.
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Od dnia premiery. Działają bez zarzutu. Jakość wykonania bdb, bo pierwsze egz trafiały się źle spasowane
PatrykW
First Poster
Opcje
Huawei FreeBuds 3 Pro lub FreeBuds 4 Pro. Miałem samsung buds pro2 i Pro 3, Huawei przez kodek LDAC miażdży Samsungowe słuchawki. Sam w tym momencie śmigam z FreeBuds Pro 4 z Samsungiem S23Fe