Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie słuchawki bezprzewodowe do S22U

(Temat utworzony: 19-05-2023 09:16 AM)
488 Wyświetlenia
Robson1991
Pathfinder
Opcje
Witam otóż planuje kupić słuchawki bezprzewodowe do mojego smartfona.
Mam tendencje do zgubienia słuchawki więc warunek konieczny muszą mieć lokalizator wbudowany żebym mógł je później znaleźć 
Budżet ok 500 zł
Z góry dziękuję i pozdrawiam 

0 Like
16 Odpowiedzi
pioola
Pioneer
Opcje
Oczywiście że telefon ma wejście na kabel - wkładasz tam gdzie jest port ładowania. Musisz tylko kupić słuchawki z końcówka usb-c. Ja polecam od aplle earpods właśnie wydali nowe na kablu z końcówka usb-c
0 Like
pablo4040
Explorer
Opcje
Dziękuję
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To dosyć ogólne pytanie bo od Samsunga do wyboru mamy słuchawki:

● Na kabel z adapterem

● bezprzewodowe douszne

● bezprzewodowe dokanałowe

Przystępne cenowo, to też ogólne określenie. Może to być cena 100zl, a może i 300zl.

Ja polecam na adapter na kabel. Tam na stronce można zamówić lub na X-Kom.

Można też kupić Buds live za chyba 340zł, ale wiele osób narzekało na brak komfortu i usuwanie szumów.

Dokanałowe buds 2 raczej dobrze graja, ja jestem zachwycony, dobre wyciszanie szumów w metrze i piękne brzmienie, ale słuchawki za 600zl trudno nazwać przystępnie cenowo.

Tutaj podam tylko adaptery, jako że nie mogę ręczyć za dobra/zła jakość czy wygodę słuchawek po kablu. Tutaj już się przyda opinia osób, które takowe posiadają.

https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/akcesoria-do-telefonow/przejsciowki-do-telefonow/sams...
MrokuOddech
Journeyman
Opcje

Jakie słuchawki są odpowiednie do modelu A13? 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@MrokuOddech, a jakich dokładnie potrzebujesz, powiedz coś więcej? Modele Galaxy Buds jak najbardziej będą współpracować.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

MrokuOddech
Journeyman
Opcje
Potrzebuję aby był dobry dźwięk z basem i aby trzymały się w uszach, większość nie leży i wypada
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@MrokuOddech Próbuj z Buds Live bądź Buds 2 Pro. Co do basów, to raczej nie spodziewaj się tutaj cudów głębi - żadne słuchawki douszne nie mają w sobie zbyt wiele miejsca, aby niskie tony mogły odpowiednio zarezonować. Będzie nieźle, ale to nie będzie to samo co duże słuchawki nauszne.