Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jaki smartwatch do S22?

(Temat utworzony: 11-12-2022 07:08 PM)
1413 Wyświetlenia
Pieda22
Explorer
Opcje
Witam, jaki zegarek polecacie do S22. Miałem Huawei Watch GT ale chciałbym coś nowszego. Poza tym nie za bardzo współpracuje z S22. Po rozłączeniu trzeba ponownie łączyć przez aplikację, automatycznie się nie łączy. Czy Samsung 'nie lubi' Huaweia czy innych też? 
Co do wyglądu skłaniam się raczej w stronę okrągłych kopert. 
0 Like
Banan52
Troubleshooter
Opcje

Używam garminy od 6X pro, teraz 7 X sapphire solar , telefon to galaxy S 22 ultra . Duet idealny . Zero problemów , bateria 19 dni , 55 h w trybie gps . Samsung odstaje , miałem wszystkie smartwatche samsunga począwszy od gear S2 aż do watch 3 , nawet pulsometr nie działał , zrywały tętno a bateria..... masakra . Te wasze zegarki są nic nie warte . Bez telefonu , wychodząc z samym zegarkiem na ręku nie da się zmierzyć wysokości I ciśnienia ...

0 Like
slawoLord
Voyager
Opcje
Witam moja żona używa Huawei Watch GT 3 elegant z samsungiem S21 i jest zachwycona jedna najważniejsze zaletą ładuje zegarek raz na ok.14 dni😁. Nie to co ja codziennie mojego Gw4. Podrugie ma praktycznie wszytko co w Gw4 może dzwonić odpisywać na smy i ma parę ciekawych rozwiązań.

0 Like
Pieda22
Explorer
Opcje
A po zerwaniu połączenia ze smatphonem łączy się automatycznie czy trzeba ręcznie przez apkę?
0 Like
slawoLord
Voyager
Opcje
Z tego co mi mowi to sam się łączy nie trzeba przez apke. Jedynie na początku to wiadomo 😉 jak pierwszy raz parujesz. I jak pierwszy raz się łączysz to trzeba zainstalować że sklepu Huawei aplikację bo ta co jest na sklepie play to nieobsluguje połowy zegarków.
0 Like
slawoLord
Voyager
Opcje
Ogólnie to wszytko śmiga bez problemy nic się nie gryzie i nie wywala. Jedynie to ekg nie będziesz miał bo to jest zarezerwowane dla telefonów Huawei i płatność bo wiadomo gogle nie lubi Huawei. Ale podobnie robi samsung np. obsługiwanie aparatu zegarkiem tylko dla telefon S
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękujemy za informacje 

0 Like
Pieda22
Explorer
Opcje
GW5pro kupiony. Mam nadzieję że nie będę żałował.20230206_213735_1000001517_1675715856.jpg
tomix33
First Poster
Opcje
Witam zastanawiam się nad zakupem Galaxy Watch 4 Calssic LTE 42mm zegarek ma służyć do odbierania połączeń odp na SMS portale społecznościowe przez esim oraz płatności zbliżeniowe czy to będzie dobry wybór? Zegarek będzie połączony z Galaxy S22 
0 Like
slawoLord
Voyager
Opcje
Ja mam takie połączenie z telefonem s22. I spoko wszytko działa tylko bateria słabiutka max 1.5 dnia po roku używania zegarka.
0 Like
tomix33
First Poster
Opcje
Rozumiem bo słyszałem wiele opini że zegarek w Połączeniu LTE trzyma zaledwie pół dnia na bateri i się strasznie grzeje przy czym się restartuje samo istnie stąd moje obawy czy to jednak dobry wybór
0 Like