Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 6 Classic czy Galaxy Watch 7

(Temat utworzony: 16-06-2025 07:28 PM)
538 Wyświetlenia
TomX545
Apprentice
Opcje
Cześć,
Przymierzam się do zakupu zegarka od Samsunga i mam dylemat. Co lepiej wybrać - Watch 6 Classic 43 mm z LTE czy Watch 7 44mm? Jak wygląda sprawa z płynnością działania, czasem pracy na baterii oraz oprogramowanie na ww. modelach?
0 Like
11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomX545  Cześć

Jeśli budżet pozwala, Galaxy Watch 7 44 mm będzie bardziej przyszłościowym wyborem ze względu na nowszy procesor, potencjalnie większą baterię i dłuższe wsparcie oprogramowania, co przełoży się na lepsze doświadczenia użytkownika przez dłuższy czas. Jednak Watch 6 Classic nadal jest bardzo dobrym zegarkiem

analyzer65
Hotshot
Opcje
Mam Watch 6 classic 47mm od kilku miesięcy.
Wszystko ok. System działa płynnie, nie gubi zasięgu BT jeśli jest się oczywiście w zasięgu, a ten nie jest taki mały. Wszystko działa stabilnie. Ja nie praktykuję żadnych treningów więc i bateria trzyma dłużej. Czyli połączony non stop przez BT, odczyt godziny, powiadomień, czasem wykonanie połączenia głosowego i czas pracy na 1 ładowaniu to 3 do 3.5 dnia. Myślałem, że będzie gorzej.
Żona również ma Watch 6 47mm. Nie narzeka.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Zdecydowanie Watch 6 Classic jest to jak na razie najbardziej udany smartwatch Samsunga.
Zonniak
Maestro
Opcje
Witam
Jeśli już mam wybierać to Galaxy Watch 7, ponieważ jest wsparcie i to świetny produkt. Nie będę się rozpisywać. Przedmówcy (@PrzemekM oraz @anzyler65) opisali dokladnie zegarek.

Jeśli masz taką możliwość wstrzymaj się do premiery watcha 8. Może będzie bardziej opłacalny.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

No własnie można jeszcze się wstrzymać do premiery Watch 8, i zobaczyć co zaoferuje jeszcze nowy model

Zonniak
Maestro
Opcje
@PrzemekM Jak do premiery to ciągle obserwuje sytuację. Szkoda bo chcą zastąpić watcha ultra na Classic.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zonniak  Mi się właśnie wersja Classic bardziej podoba

Zonniak
Maestro
Opcje
@PrzemekM Mi mniej. Jestem fanem ultrasa. Sprawdza się znakomicie. Szkoda że nie będą kontynuować serii Ultra. To jak wybór między młotem a kowadłem.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Przecież wersja Classic wychodzi zawsze na przemian z Pro/Ultra. Za rok będzie Ultra 2, chociaż nie wykluczone, że pojawi się Ultra 2025.
0 Like