Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Flip 3 czy zmienić na Flip5

(Temat utworzony: 15-08-2023 02:31 PM)
439 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Zastanawim się nad zmianą telefonu z Flip 3 na Flip 5. Moge brać udział w programie odkupu i dostać zwrot 2000, dopłacić 3500. Stary telefon oprócz stale odklejającej się folii, zgięcia wyświetlacza ,śliskiej obudowy, krótkiego działania na baterii jest zasadniczo dla mnie wystarczający.
Co jest lepsze w tym Flip 5 oprócz aparatu zapewne, że warto wymienić?
5 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nowan2020, Największą nowością jest powiększony zewnętrzny ekran. Można na nim wykonać o wiele więcej niż w poprzednich modelach. Poza tym tak w skrócie Flip 5 oferuje lepszy zawias, jaśniejszy wyświetlacz, ulepszony aparat za sprawą oprogramowania oraz lepszy czar pracy na jednym ładowaniu za sprawą nowego procesora. Według mnie warto, jest przesiąść się z Flipa 3 na nowy model.

nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Lepszy zawias , znaczy nie ma wgięcia jak Oppo ? Bateria dłużej działa tzn ? Wyświetlacz jaśniejszy i aparat lepszy , tzn masz dane ? Poproszę
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nowan2020,

@nowan2020  napisał(a):
Lepszy zawias , znaczy nie ma wgięcia jak Oppo ?

Smartfon po zamknięciu nie ma szczeliny pomiędzy jego połówkami.

discover-the-new-flex-hinge-for-the-samsung-galaxy-z-flip5-and-fold5-1.gif

@nowan2020  napisał(a):
Bateria dłużej działa tzn ?

a.png

@nowan2020  napisał(a):
Wyświetlacz jaśniejszy

b.png

@nowan2020  napisał(a):
 aparat lepszy , tzn masz dane ? Poproszę

W poniżej recenzji w rozdziale "Camera" jest małe porównanie zdjęć pomiędzy Flip4, a Flip5.

https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-z-flip-5/review/

KwaŚny
Pioneer
Opcje
Witam.
Tak, warto. Przesiadłem się Z Flipa 3 i jestem zadowolony. Ekran zewnętrzny robi robotę. Pozdrawiam
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Drogi kolego , przesiadłeś sie na Fip 5, a on ma takie samo zgięcie wyświetlac,a jak Flip 3 = niestety, właśnie oglądam 20230908_133332_1000009213_1694172814.jpg
0 Like