Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostępność s22 ultra 1TB w Polsce.

(Temat utworzony: 09-02-2022 08:42 PM)
2699 Wyświetlenia
Maaciek
Explorer
Opcje
Czy w Polsce będzie dostępna wersja s22 ultra o pojemności 1 TB? U naszych zachodnich sąsiadów jest dostępna.
0 Like
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maaciek  tak, ale nie mamy na ten moment informacji kiedy będzie dostępny w Polsce

Krystiancdssxs
First Poster
Opcje

Polska jak zwykle "gorszym" rynkiem (brak dostępności wersji z pamięcią 1TB)

Na swoim Note 9 mam zajętą pamięć 128 i kartę 512GB, tak robię mnóstwo zdjęć i mam dziesiątki aplikacji.

Szkoda, że usunęli wsparcie dla kart SD, bardzo wygodna forma w tym kopii zapasowej zdjęć.

0 Like
JARo0o
Pioneer
Opcje
Witam. Szukałem lecz tylko znalazłem jeden artykuł który coś wspominał o S22 ULTRA 16GB RAM 1TB ROM... istnieje taki wariant modelu? ... na zagranicznych sklepach znalazłem MAX 12GB RAM i 1TB ROM. W Polskiej dystrybucji nawet nie ma możliwości zakupu wariantu 12GB RAM 1TB ROM ...Polski rynek ograniczony?? 🤔
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JARo0o, Istnieje wariant Galaxy S22 Ultra wyposażony w 1TB pamięci wewnętrznej, ale nie jest on dostępny w oficjalnej polskiej dystrybucji. Poza tym nie posiada on 16GB RAM, tylko 12 jak pozostałe warianty. Dostępny jest, np. w Niemczech.

JARo0o
Pioneer
Opcje
Nie jest dostępny w PL dystrybucji i nie będzie? Czy jest szansa że u Nas też taki wariant zakupimy? Posiadam na chwile obecną s10+ wariant performance 12GB Ram i 1TB Rom i szczerze nie chciałbym kupić na dziś dzień S22 Ultra w słabszym wariancie niż mój s10+
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JARo0o, Na forum nie dysponujemy tego typu informacjami, ale na ten moment nic nie wskazuje na to, że u nas pojawi się ta wersja.

Anthrox
Apprentice
Opcje

Też interesuje mnie wariant 1TB i większej pamięci RAM. Niefajnie tak być traktowanym ze strony Samsunga - zresztą nie pierwszy raz... Exynosy zamiast Snapdragona, niemożność ustawienia asystenta Google pod przyciskiem Bixby czy też w jednej z aktualizacji zabranie możliwości całkowitego wyłączenia przycisku (na S10+ mnie to spotkało).

0 Like
JARo0o
Pioneer
Opcje
Witam. Czy orientuje się ktoś gdzie mogę zakupić S22 Ultra z pamięcią 1tb?
Widziałem na samsung.de że u nich jest taki wariant a u nas brak niestety. Wybór palety koloru również na samsung.de jest ciekawszy. 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Proponuję zadać to pytanie, przez chat Samsung lub opcję zadaj pytanie. Uzyskasz wtedy odpowiedź od samej firmy Samsung. Z tego co pamiętam, to w przedsprzedaży były dostępne w Polsce limitowane wersje kolorystyczne serii S22. W przypadku wersji 1TB, jeżeli nie została ona wyszczególniona na oficjalnej polskiej stronie Samsung, to oznacza brak jej przeznaczenia, do sprzedaży w naszym kraju.