Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowane zamówienie zostało wysłane

(Temat utworzony: 23-02-2023 09:17 AM)
604 Wyświetlenia
PawelZ
Navigator
Opcje

Witam,

Czy ktoś z Samsung może mi prosze doradzić co mam zrobić. Wczoraj rozmawiałem na infolinii i Pani powiedziała, że anulowała moje zamówienie telewizora (powód: faktura wystawiona na złe dane).

A dziś dostałem maila, że telewizor został wysłany. Co mam zrobić?

Podajcie mi proszę jakiś adres email gdzie mam napisać w tej sprawie.

5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PawelZ  Witam

Myślę że najlepiej skontaktować się w tej sprawie z infolinią:

https://www.samsung.com/pl/contact-us/ 

Przechwytywanie.PNG

@OleksiiA 

PawelZ
Navigator
Opcje

Kontaktowałem się z infolinią natychmiast po otrzymaniu maila z fakturą, czyli 3 minuty po złożeniu zamówienia. Efektem rozmowy miało być anulowanie zamówienia.

Dziś w nocy dostałem informacje ze zamówienie zostało wysłane. Trochę szopka. 😞 

Miałem nadzieję, że można jeszcze z kimś innym porozmawiać.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@PawelZ, to jest odpowiednia ścieżka, zadzwoń dzisiaj jeszcze raz i dopytaj, co się dzieje z Twoim zamówieniem, może coś nie zatrybiło w systemie. Daj znać, co ustalisz. Jeśli będą jakieś dodatkowe trudności, poszukamy alternatywnego rozwiązania.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dezyderiusz
Journeyman
Opcje
Miałem podobną sytuację tylko z innym towarem. Niestety musiałem poczekać aż nieodebrane zamówienie wróci do Samsunga i dopiero wtedy otrzymałem zwrot.
PawelZ
Navigator
Opcje

Zadzwoniłem dziś drugi raz na infolinię i powiedziano mi, że mam czekać az przywiozą paczkę i nie odbierać jej. A potem otrzymam zwrot. Bez sensu, ale co zrobić ¯\_(ツ)_/¯

Otrzymałem też maila od firmy przewozowej po tym, jak odebrali paczkę od Samsung, od razu do nich zadzwoniłem i im wyjaśniłem sytuacje, że zamówienie miało być anulowane i żeby zwrócili paczkę do Samsung, zamiast ją do mnie przywieźć, bo zostałem poinstruowany przez Samsung, aby jej nie odbierać.

Pani od Zadbani powiedziała, ze ok. Może to trochę przyspieszy całe zamieszanie.