Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Virusi in telefon!

(Subiect creat la: 04-02-2021 12:22 AM)
3044 Vizualizări
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Salutare!
Va rog un sfat, cum pot scapa de anumiti virusi din telefon FARA a reseta tot telefonul.De doua zile imi apar ferestre cu mesaje gen ,, telefonul a fost infectat cu un virus".Pe langa acest lucru am impresia ca procesorul lucreaza la maxim, se inclazeste foarte tare telefonul si imi scade bateria foarte repede.
0 Aprecieri
20 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Bunā seara,poți să instalezi din Play Store una din aplicațiile de tip antivirus şi să faci o scanare totală a dispozitivului,ulterior respectând paşii recomandați în urma verificării.
Aplicații recomandate pe care le poți utiliza,nu neapărat în această ordine:
Bitdefender Mobile Security,
Kaspersky Mobile Antivirus,
Norton Mobile Security,
Avast Mobile Security,
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Multumesc! Am instalat bitdepender, s-a scanat si verficat tot telefonul, fara virusi detectati! In schimb mie mi se deschid aiurea pagini pe internet.Se pare ca singura solutie pare sa fie o resetare generala.O sa incerc sa rezist asa cu el pana salvez toate datele.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu cred că are sens resetarea acum.Despre ce browser vorbeşti?
Sfatul meu este să reinstalezi browser-ul.
Incearcă să îți aminteşti contextul în care ți-au apărut prima dată acele ferestre,poate ai instalat vreo aplicație dubioasă...ia-o uşurel pas cu pas. Factory reset ca o ultimă rezolvare,dacă nu reuşeşti prin reinstalarea browser-ului.
CosHd
Voyager
Opțiuni
Daca folosesti Chrome intri la setari in Chrome, site settings, notifications si blochezi ori stergi toate site-urile care au allow.
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Super!!!Cred ca am reusit, aveam 44 de site-uri la blocate, niste denumiri ciudate! Multumesc!!
0 Aprecieri
CosHd
Voyager
Opțiuni
Cu placere! Grija la site-uri cand iti cer daca accepti notificari sa le blochezi. Poti sa stergi chiar toate datele din chrome din setari, confidentialitate si securitate, stergere date de navigare, avansat.
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Folosesc Chrome cel mai des.In ficare zi citesc pe net stirile, cu siguranta am acceptat ceva cookie-uri, altfel nu imi explic.Voi incerca sa nu ajung la resetare generala.Multam'

Screenshot_20210203-235339_Chrome.jpg

Screenshot_20210203-211342_Chrome.jpg

0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Vbg.dorputolano.com pare a fi un adware, eu nu utilizez Chrome dar poți să-l resetezi la parametrii inițiali şi scapi de acele ferestre .
Vezi doar să salvezi înainte datele din bookmarks,dacă ai ceva important.Dacă nu...reset la Chrome şi sperăm să fie totul ok!
AG86
Navigator
Opțiuni
poti sa incepi prin curatarea browserului(chrome). te duci la apps-》chrome-》 storage - clear cache. poti sa mergi si mai departe(manage storage tot de acolo)clear all data. asta va reseta chrome practic.
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Sunteti ceo mai tari!! Cred ca am rezolvat problema, am aplicat solutia dl @CosHd . Daca mai apare trecem la urmatoarea etapa Reset Chrome!! Multumesc tuturor!!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Este un soi de malware care ataca in general browser-ul de internet pe care il folosesti pe mobil si te umple de reclame si pop-up-uri.

Pentru a scapa de el, cel mai simplu este sa dai clear DATA si clear CACHE la browser-ul folosit (Chrome sau browserul Samsung). Pentru asta, mergi in Settings - Apps, cauti in lista Chrome (sau browserul dorit daca folosesti mai multe), dai pe el si ***** ce ii dai un "force stop" mergi la sectriunea "Storage" si ai acolo "clear cache". Pt a da si "Clear data" din acelasi ecran alegi "Manage storage" si ai acolo "Clear all data". 

Pt a scapa, trebuie sa dai SI clear DATA si CACHE...nu ajunge doar sa dai clear cache

Gasesti detalii despre porcaria cu care te-ai infectat si aici

Vbg.dorputolano.com Malware Removal (howtoremove.guide)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Multumesc frumos pentru informatii, nu aveam de unde sa stiu atatea, invat multe cu voi aici👏!
0 Aprecieri
CosHd
Voyager
Opțiuni
Daca exista cont google sincronizat nu isi revine ***** "clear all data"?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In mod normal nu deoarece sincronizarea din contul Google nu reface setarile la nivel de pagina si permisiunile. Sincronizeaza history, parole, chestii de astea. Cookie-urile, sau permisiunile date sunt la nivel de device. Un clear data va reseta complet browser-ul si in mod normal ar trebui sa fie OK. 

Daca reapare problema, trebuie sa verifice pe ce pagina de net a fost pt ca este posibil de acolo sa proviuna si infectia. Oricum e clar luata de undeva, acum conteaa daca este o pagina frecventata mai des sau a fost o intamplare

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Luciqan
Pathfinder
Opțiuni
Buna, in primul rand nu esti virusata dar cod malitios da ai si chiar daca acceptai sau nu cookie-urile to acel cod era injectat in browserul tau.
Cand intalnesti asemenea avertizari NU URMA PASII din acea fereastra.
In schimb inchizi Chrome-ul apoi intri la app info > force stop > yes...după intri la storage > manage storage > clear all data
Desi nu e nevoie, pt scanare recomand Malwarebytes > https://play.google.com/store/apps/details?id=org.malwarebytes.antimalware

Sfatul meu nu mai intra pe astfel de siteuri, daca dezvoltatorii acelor siteuri recurg la asa ceva e clar ca veridicitatea stirilor este contestabila.
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Am dezinstalat Chrome si l-am instalat iar si cand am intrat surpriza::)) iar a aparut o fereastra🤦!Nu am urmat pasii! Ar trebui sa le raportez lucrul acesta .Este inadmisibil sa iti deschizi telefonul si sa iti arate asa ceva ca poti castiga nu stiu ce telefoane.

Screenshot_20210204-123822_Chrome.jpg

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta este de la alt site...nu stiu cum le gasesti dar par sa te urmareasca 🙂

0 Aprecieri
BellaRoxana
Explorer
Opțiuni
Poate chiar vor sa imi dea un telefon ...😅😅😅 daca mi l-au facut pe asta cu capu'
0 Aprecieri
anaana08
First Poster
Opțiuni
M am uitat la un video pe net și după aceea am văzut ca mi sau sters toate pozele din telefon
0 Aprecieri
miahela_andreea
First Poster
Opțiuni
am 4 virusi pe telefon și îmi spun ca sunt de la filme pentru adulți însă eu nu m am uitat la asa ceva ,cum pot scăpa de ei ,va roggg
0 Aprecieri