Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung odkup przy zakupie najnowszej wersji s26

(Temat utworzony: tydzień temu)
46 Wyświetlenia
Yajcoo
Apprentice
Opcje
Wiecie ile Samsung odkup płaci w Niemczech za s 25 ultra 1 TB? 
Odpowiadam 810 € czyli 3417 zł i 33 gr. 
A wiecie ile płaci w Polsce 
Również odpowiadam 2 928 zł. 
Wiadomo bieda w Niemczech dlatego nam płacą mniej. 
Samsung pozdrawiam.
37 Odpowiedzi
PatrykF
Moderator
Moderator
Opcje

Czas weryfikacji urządzenia to 21 dni (roboczych). Wyciąg prosto z regulaminie partnera promocji:

"4. Cena zakupu i zawarcie umowy sprzedaży
4.1. Po otrzymaniu urządzeń sprawdzimy, czy Państwa przesyłka zawiera urządzenie
będące przedmiotem oferty zakupu i ocenimy jego stan w ciągu 21 dni roboczych od
otrzymania. Będziecie Państwo mogli zobaczyć status urządzenia wysłanego do nas
poprzez link, który wyślemy na e-mail."

Do wsparcia Samsung masz tutaj link:

https://www.samsung.com/pl/support/livechat/#sprChat

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Jarek14655
Explorer
Opcje
Dzięki. Czyli pozostaje jeszcze czekać.
0 Like
Aenyee
First Poster
Opcje
Wczoraj mój stary S23 256gb dotarł do Foxway. Wycenę dostałam 893zł. Czekam na info jak go ocenią, aczkolwiek się trochę boję po tym jak czytałam różne opinie ludzi tutaj.
0 Like
szpikoo
Student
Opcje
Witam. 
Nie dajcie się nabrać na ofertę programu. Nie, żeby opcja była zła, ale...
Rok temu skorzystałem z tej oferty i byłem bardzo zadowolony. Jakie było moje zdziwienie, gdy wraz z żoną postanowiliśmy skorzystaj z tej oferty w tym roku. Wyszliśmy do Foxway dwa telefony:
1. S26 ultra 1TB titanium black w stanie idealnym, oklejony ekran oryginalną folią Samsung i za złożonymi szkłami na aparatach,
2. S26 ultra 512 GB z delikatną ryską na obiektywie aparatu.
W trakcie składania zgłoszenia, ten drugi zarejestrowałem jako 1TB. Zadowolony przebiegiem procesu rok temu oraz przez moją nieuwagę, nie wykonałem fotografii tych telelofonów przed wysyłką (5 zdjęć). Po niecałych dwóch tygodniach otrzymałem informację od Foxway, że wycena jednego z telefonów wynosi 1600zł z uwagi na jego zły stan techniczny. Po sprawdzeniu numeru zamówienia, okazało się sprawa dotyczy tego limitowanego 1 TB który był idealny. Nie zgodziłem się z propozycją. Drugi z telefonów został wyceniony na niecałe 2700zł, na co przystałem. W dniu 14.04.2026r. otrzymałem telefon na którego ofertę wyceny nie przystałem. Telefon przyszedl w niezabezpieczonej przesyłce z fizycznymi uszkodzeniami obiektywów aparatów. Ewidentnie wygląda to tak, że nieudolny pracownik Foxway dokonał uszkodzenia tych obiektywów w trakcie demontażu szkieł zabezpieczających, a kolejno zrobił zdjęcia i dokonał zgloszenia niesprawności telefonu. Z uwagi na to, że nie wykonałem 5 zdjęć telefonu przed wysyłką, nie jestem w stanie załatwić sprawy w sposób polubowny, a Samsung nabiera wody w usta przy tym procederze, gdyż nie jest to ich problem, zgodnie z zasadami regulamin. Przykra sprawa. Oficjalne miejsce stron w tej sprawie to w chwili obecnej słowo przeciwko słowu. Wejście na drogę cywilno prawną zakończy się umorzeniem. A do tego czasu będę musiał trzymać uszkodzony telefon którego wartość będzie spadać z miesiąca na miesiąc. Podjąłem się naprawy telefonu w autoryzowanym serwisie oraz sprzedaży go samodzielnie, żeby nie być stratnym finansowo w tej sytuacji. Jak mawiają "Polak mądry po szkodzie". Nigdy już nie skorzystam z oferty Samsung - Foxway i nikomu nigdy nie polecę. Proszę wszystkich o przemyślenie sprawy czy lepiej wpakować się w takie g.... czy na spokojnie sprzedaż swój telefon za lepsze pieniądze na pierwszej lepszej platformie ogłoszeniowej. 
NIE POLECAM!!! ODRADZAM!!!

0 Like
dskib
Journeyman
Opcje
Dlaczego z programu Odkup za telefon Samsung S20 Plus nie otrzymałam zwrotu pieniędzy? W informacji była podana suma 89,00 zł i miała być dostarczona w przeciągu 3 tygodni.
Czy inni właściciele telefonów Samsung są podobnie potraktowani?
Zski
0 Like
PatrykF
Moderator
Moderator
Opcje

@dskib Odesłałeś urządzenie i dostałeś już informacje o ekspertyzie i ostatecznej wycenie, którą akceptowałeś?

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

dskib
Journeyman
Opcje
Wycena była, ale żadnych pieniędzy nie otrzymałam
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@dskib, ale wycena wstępna, czy odesłałeś i dostałeś finalną po ekspertyzie, bo z Twojej wypowiedzi nie da się tego wywnioskować?

Witaj na Forum Samsung!