Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłka Samsung s25 ultra - zakup na samsung.pl

(Temat utworzony: 28-01-2025 04:13 PM)
12798 Wyświetlenia
P_Z
Voyager
Opcje
Zmienił się już komuś status zamówienia na Zamówienie spakowane 🙈. U mnie dalej kompletowanie. Zamawiałem tele 24 stycznia. 
454 Odpowiedzi
relatyw
Helping Hand
Opcje

Teraz już takich nie ma w przedsprzedaży. Można co najwyżej zarejestrować się na maila o dostępności produktu. Jeżeli zamówiłeś w dniu premiery i zaraz będzie w paczkomacie to widać miałeś szczęście w myśl powiedzenia "kto pierwszy ten lepszy".

Screenshot_20250204_123901_Samsung Shop.jpg

Mój Tytanowy Czarny Plus Ultra ma być za pół godziny (przynajmniej tak mówił kurier jak z nim rozmawiałem). Też zamawiałem po Unpacked. Chciałem wcześniej ale zasnąłem podczas prezentacji i jak się obudziłem pół godziny później to szybko zamawiałem bo chciałem się załapać do pierwszych 10 tys. kupujących bo .... coś tam, kto by to wszystko spamiętał, zwłaszcza jak jest zaspany 😴.  

0 Like
Konrad3579
Explorer
Opcje

U mnie też już jest i trwa przesiadka! 😎 S25 Ultra 512GB Jetblack

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Mój egzemplarz również dzisiaj dojechał 😍

Titanium Silverblue 512 GBTitanium Silverblue 512 GB

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy S25 Ultra w kolorze Titanium Jetblack ze sklepu Samsung również już trafił w moje ręce 😀

20250204_135834.jpg

relatyw
Helping Hand
Opcje

Mój też się już zameldował Galaxy S25 Ultra/512 GB w kolorze Titanium Jetblack.

20250204_142954.jpg

Daria0527
Explorer
Opcje
Cześć!
Czy ktoś kto zamówił S25 Plus w przedsprzedaży w sklepie Samsung otrzymał już swoje zamówienie? 
Ja swoje zamówienie złożyłam 22.01 w czasie trwania premiery, a jego status to: Zamówienie w trakcie przygotowania. Myślałam, że zamówienia będą wysyłane w kolejności złożenia, ale z innego wątku na forum wnioskuję, że w pierwszej kolejności wysyłane są S25 Ultra.
0 Like
dawajsjaalltime
Journeyman
Opcje
Ja dostałem s25 plus 31 stycznia
0 Like
Daria0527
Explorer
Opcje
A zamawiałeś przez sklep Samsung?
0 Like
Moti7t
Voyager
Opcje
Zamówiłem przez Media Expert 25.01, a 31.01 kurier już mi go przywiózł, byłem naprawdę zaskoczony (model S25U). Na stronie przedsprzedaży Samsunga jest takie info jak na screenie.
1738690617620.jpg
0 Like
dawajsjaalltime
Journeyman
Opcje
Nieee, w t mobile na abonament, i mialbyc wysłany 4 lutego a dostałem go 31 stycznia
0 Like