Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzęt przeznaczony na ekspozycję bez wgranego demo

(Temat utworzony: 03-02-2025 12:07 PM)
757 Wyświetlenia
MoniMaGli
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, 
zakupiłam smartphone s25+ w euro agd i otrzymałam paczkę z telefonem ale na opakowaniu jest napisane: "sprzęt przeznaczony na ekspozycję bez wgranego trybu demo". Czy to jest normalne, że w przedsprzedaży Samsung sprzedaje telefony w takiej formie?
Nie wiem czy reklamować w Euro AGD, czy to jest normalne.
Będę wdzięczna za podpowiedź.
M
0 Like
11 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MoniMaGli to raczej sztuka dla sklepu, a nie dla klienta. Zapytaj w Euro, ponieważ coś przekombinowali.

Wstaw tu na forum zdjęcie paczki z tym opisem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Czy pudełko z telefonem było zaplombowane? Telefon ekspozycyjny to telefon odnawialny, lub przeznaczony na sklep w celu prezentacji. Druga opcja mogła być że telefon miał trafić jako urządzenie demonstacyjne, ale został wysłany jako nowy dla Pana/Pani gdyż nie zostało wgrane demo. Ja na miesiącu Pana/Pani szukałbym wyjaśnienia w sklepie Euro AGD
MoniMaGli
Journeyman
Opcje
Tak zrobię ale już pisze też reklamację w euro ale i przez stronę samsunga
0 Like
MoniMaGli
Journeyman
Opcje

#euroagd przestrzegam przed zakupem w przedsprzedaży w Euro AGD. Kiedyś ufałam tylko tej firmie ale widać też się zepsuła. 

tel.png

MoniMaGli
Journeyman
Opcje
Było odplombowane niestety i zaklejone czarną taśma izolacyjną. Zgłosiłam reklamację w #euroagd ale nie wiem ile czasu potrwa jej rozpatrzenie
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To w tym przypadku nastąpiła jakaś pomyłka, więc zrobiła Pani bardzo dobrze składając reklamację.
Szewcu72
MegaStar
Opcje
@MoniMaGli o całej sprawie warto jeszcze poinformować Samsunga

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
MoniMaGli
Journeyman
Opcje
Poinformowałam, żeby wiedzieli z kim wspólpracują
MoniMaGli
Journeyman
Opcje
Juz mam odpowiedź że im przykro ale nie biorą odpowiedzialności za zachowania ani praktyki sprzedażowe zewnętrznych firm i żebym się kontaktowała z UOKiK 🥺
0 Like