Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S25 Ultra Huse

(Subiect creat la: 24-01-2025 06:12 PM)
155 Vizualizări
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Așa se pare că Samsung a început să învețe din greșeli așa că odată cu lansarea S25 Ultra a lansat și o serie de huse care mai de care desigur și prețul direct proporțional. 
Care vi se par mai ok? 
PS. acum observ de ce sunt așa ieșite lentilele camerelor 🤣

image

19 Răspunsuri
Alirog
Pioneer
Opțiuni
Doamne ferește. 350 o husa. La banii aia, las mai bine telefonul acasă :)).
Oricum, sunt mulți producători de astfel de accesorii de la care sa iei cu jumătate de preț, aceasi calitate
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Da problema e că nu găsești încă, dacă îți permiți un astfel de telefon și ții la el îți permiți și o husă de calitate, nu una de unică folosință 🤧 eu la al meu de acum Note20 5G am husă Samsung de 4 ani și a fost 149lei (Rugged), în ăștia 4ani câte huse ai schimbat?
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Cum sa nu gasesti inca? Despre ce vorbesti? Poti cumpara husa pe S25U de vreo 2 saptamani. Sunt peste 500 doar pe emag. Si cea de la dbrand Ghost 2 este 49$ si sunt multe alte branduri foarte bune cu magsafe sunt 40$.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Da scuze eu căutam să le și văd nu să vină din China vroiam să văd în Mall dar pauză. Uită-te la livrare comandă pe eMag sunt care vin de pe Temu sau China mersi dar mai bine iau de unde și pot să văd sau să renunț la ea dacă nu îmi place. Eu am pus întrebarea pentru cei care au luat de pe Samsung Shop in special pentru a mă hotărâ și eu care.
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Am inteles. Fizic cred ca au embargou sa nu vanda inainte de lansare. Vetter au huse bune si calitative, ai incercat la ei? In Iulius in Cluj este (magazinul ca nu huse nu stiu ca nu am fost sa vad dar de la ei am mai cumparat si pt iPhone si sunt multumit. Cam 150-250 pret depinzand de ce husa este. Poate gasesti si unde esti tu.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
aici am 2 Mall dar nu aveau nimic când am fost..23.01 și la Cluj nu m-aș duce pentru husă 😂
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Din 200 o faci 1000 daca vii la Cluj dupa ea. Si dupa merge si mai lent telefonul fiind husa din Ardeal (glumesc, autoironie fiind ardelean).
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Hmmm nu chiar atât ardelene, că am 155km dus-întors 😂 😂 😂 poate cu amenzi de parcare prin Cluj...
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Ma man 😂 😂 oricum e mai mica amenda decat parcarea pe o zi in Cluj.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
la voi locul de parcat e problema nu amenda sau parcarea 🤣 🤣 🤣
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Deja vad ca au început sa se găsească online, pe site-uri de încredere sa zic asa .
Am mai comandat de la ei și am fost mulțumit.
https://www.lerato.ro/carcasa-spigen-ultra-hybrid-compatibila-cu-samsung-galaxy-s25-ultra-frost-blac...
Pe lângă Spigen, vad ca are ceva și de la UAG
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
da parcă îmi place dar doar politica de retur nu îmi place și încă nu sunt hotărât de culoarea telefonului...😂1737817552522.jpg
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
nu cred...sa-mi arati la altii aceeasi calitate...ca pitaka...dar la fel...si sa fie si la max 100 lei...
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Confirm pitaka sunt bune dar nu de carbon. Cu cea de carbon a cazut telefon pe gresie cand ma incaltam (cam 15cm înălțime). A cazut in coltul din dreapta jos si a ciupit "impletitura de carbon". A trebuit sa o arunc ca nu puteam tine telefonul in mana ca ma intepa si zgaria in palma.
Astea de caarbon sunt bune daca nu il scapi. Plus ca ai sanse sa strici telefonul pentru ca nu amortizeaza deloc socul fata de un silicon sau plastic.
0 Aprecieri
Alirog
Pioneer
Opțiuni
True, True. Dar eu unu prefer sa iau o husa de max 150 de lei pentru ca tot ai grija sa nu îți cada.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
singura soluție pentru o cădere e Care+ sau echivalent dar totuși o husă ok te poate uneori salva, eu la telefonul acesta am avut noroc că am făcut asigurarea că săracul a tooot coborât pe scări după care a căzut de la etaj de a devenit dăuna totală 😂 dar și așa nu a fost chiar ieftină dauna deci recomand o husă totuși deși nu îmi plac cu husă... 😮
0 Aprecieri
Don80
Pathfinder
Opțiuni
Sunt o gramada inclusiv spigen,ringke.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Întotdeauna mi-au plăcut husele din silicon de la Samsung, dar la cea pentru S24U m-a cam dezamăgit calitatea vs cea pentru S23U.
Din fericire, piața e mare și avem de unde alege ☺️
Gabi0498
Apprentice
Opțiuni
Recomand Catmobile pentru huse și accesorii.
0 Aprecieri