Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S25, Păreri

(Subiect creat la: 23-01-2025 05:58 PM)
212 Vizualizări
TibiTom
Explorer
Opțiuni
Salut! Așa, la cald, ce impresie v-a făcut lansarea seriei S25? Ce funcții AI le găsiți interesante/practice/utile? Ce părere aveți de eliminarea funcției Bluetooth de pe S-Pen? Doar atât de puțină lume (<1%) - printre care mă număr și eu - o foloseau? Câți dintre voi ați face upgrade-ul anul acesta, sau așteptați seria S26 care va aduce îmbunătățiri semnificative la aspecte esențiale, precum bateria/viteza de încarcare?
7 Răspunsuri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Eu cred ca sa pus accentul mai mult pe ai și o cosmetizare dusa la maxim
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Este exact munca ce sa început acum 5 ani și dusa la sfârșit
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Tu ce părere ai în primul rând?
0 Aprecieri
TibiTom
Explorer
Opțiuni
Găsesc unele funcții AI, cum ar fi căutarea anumitor fotografii în galerie sau recunoașterea unei melodii în timpul redării unui clip pe YouTube, ca fiind bine venite; de asemenea, e bine că sunt disponibile și în română.
De lipsa Bluetooth-ului pe S-pen sunt dezamăgit (faptul că se pierd 4,5 grame la greutate e nesemnificativ). Sunt curios de autonomia bateriei, având în vedere procesorul mai eficient. Pentru mine, următorul upgrade va fi odată cu seria S26 (acum deținând un S23 Ultra).
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Eu cred ca ei plusează mai mult pe al care preia mult din functile telefonului
TibiTom
Explorer
Opțiuni
Da, am văzut asta. Îmi place ideea de conexiune între aplicații/funcții, gen să îți cumperi un bilet de avion după concediul pe care îl ai trecut în calendar.
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Si are ecranul mai mic ca un s24 ultra, sfatul meu este sa asteptati s26 !
0 Aprecieri