Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ekranem

(Temat utworzony: 24-06-2025 10:19 AM)
381 Wyświetlenia
Dzikelele
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, przychodzę tutaj z pytaniem czy miał już ktoś taką sytuację.
Dwa dni temu telefon podczas ładowania zrobił się bardzo gorący, co wcześniej się nie zdarzało. Po zakończeniu ładowania odłączyłem go od zasilania, jednak rano urządzenie było całkowicie rozładowane, mimo że przed snem bateria była naładowana do pełna. Dziś zauważyłem również problemy z wyświetlaczem — na ekranie pojawiły się poziome paski oraz zakłócenia obrazu, które znacznie utrudniały, a momentami całkowicie uniemożliwiały korzystanie z telefonu. Trwało to kilka minut, uruchomienie ponowne nic nie dało. Telefon nie był narażony na żadne uszkodzenia mechaniczne — nie upadł, nie został zalany ani w żaden sposób nie był rozbierany.
Pani z infolini kazała mi zgłosić naprawę do serwisu i zastanawiam się czy będą rozbierać i wymieniać płyte główną bądź ekran, wymienią na nowy czy nic nie zrobią bo awaria się przez te kilka godzin jeszcze nie powtórzyła.

image

4 Odpowiedzi
Zonniak
Maestro
Opcje
Witam
Jak najbardziej, telefon kwalifikuje sie do serwisu. Przed serwisem polecam zrobić kopię zapasową, ponieważ mogą zresetować go do ustawień fabrycznych.
0 Like
Dzikelele
Apprentice
Opcje
Jeśli teraz nie ma problemu z telefonem to na podstawie zdjęcia/nagrania będą coś wymieniać? Jaka jest szansa na wymianę na nowy?
0 Like
analyzer65
Hotshot
Opcje
To chyba będzie zależne od serwisu.
Co się stało, dlaczego się stało i co zrobić dalej. Naprawić lub wymienić.
Jeśli teraz jest w porządku to daj sobie i smartfonowi kilka dni na obserwację. Może to jednorazowy problem.
Jeśli powtórzy się, wtedy skierowałbym się do serwisu lub sklepu. Zależnie gdzie kupowałeś smartfona.
0 Like
Dzikelele
Apprentice
Opcje
W takim razie będę czekać czy się powtórzy, telefon kupiony na stronie samsunga.
0 Like