Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dymkami od messengera

(Temat utworzony: tydzień temu)
146 Wyświetlenia
MiKi2342
Apprentice
Opcje
Od pierwszego uruchomienia telefonu i zainstalowania aplikacji facebook messenger nie mogę używać dymków wiadomości. Dymki co prawda wyświetlają się ale po naciśnięciu jednego z nich zamiast animacji oraz otwarcia czatu bezpośrednio przenosi mnie do ekranu głównego aplikacji messenger, natomiast po kliknięciu w powiadomienie wiadomości na pasku powiadomień sprawia że dymek otwiera się normalnie. Próbowałem już wszystkiego, full reset, sprawdzanie uprawnień oraz uprawnienia wyświetlania się ponad aplikacjami, starsze wersje messengera ale problem dalej występuję. Czy ktoś spotkał się z czymś takim?
0 Like
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MiKi2342  Dzień Dobry

Może Pan wysłać jeszcze raport o błędach przez Aplikację Samsung Members> Wsparcie w prawym dolnym rogu> Wyślij zgłoszenie/Raporty o błędach> Wybór kategorii i krotki opis sprawy.

MiKi2342
Apprentice
Opcje
Witam, problem już zgłoszony kilka dni temu.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Może to problem z messengerem i jego ostatnią aktualizacją. Odinstaluj ją. Wejdź w ustawienia --> aplikacje--> messenger --> trzy kropki w prawym górnym rogu --> odinstaluj aktualizację.
MiKi2342
Apprentice
Opcje
Witam niestety ale testowałem 10 a może i więcej starszych wersji i w każdej ten sam problem. Nie bardzo rozumiem od czego to jest zależne
0 Like
Pitson23
Helping Hand
Opcje
Ojoj ...samsung znowu coś zepsuł 😂
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
@MiKi2342
Z dymkami Messengera to jest problem od dawien dawna przy praktycznie każdej aktualizacji systemu. Poczekaj na aktualizację aplikacji - to powinno naprawić problem.