Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pochwal się nowym telefonem i zostaw opinię

(Temat utworzony: 30-01-2025 10:15 AM)
1839 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

010-handson-galaxy-s25ultra-titaniumsilverblue-generative-edit.jpg

Przedsprzedaż flagowych modeli z serii Galaxy S25 dobiega pomału końca. Wysyłki rozpoczną się w niedługim czasie. Niektórzy już nawet otrzymali swoje nowe telefony. W tym wątku zachęcam wszystkich do pochwalenia się nowym smartfonem! Czekamy również na Wasze opinie!

Pamiętajcie, że opinię możecie również wystawić na stronie produktu:

64 Odpowiedzi
relatyw
Helping Hand
Opcje

Na stronie produktu niewiele pisze ale są dwa rysunki na których pisze o ponad 4 tys poziomach nacisku i wysokiej precyzji rysika. Widać też narysowaną linię o zmiennej grubości. Co prawda jest tam też uwaga, że 'obraz symulowany w celach ilustracyjnych' co nie pomaga bo nie wiadomo co jest symulowane a co prawdziwe. Rysik nie posiada baterii a nie może już być zasilany warstwą EMR tak jak poprzednie modele. Ta warstwa dzięki reakcji na minimalne zmiany pola elektromagnetycznego zapewniała kapitalną precyzję. Teraz w zasadzie to jest taki rysik pojemnościowy. W związku z tym mam prośbę - sprawdź 1) czy przy rysowaniu linii poprzez zmianę nacisku zmienia się jej grubość i w jakim zakresie, 2) Co sądzisz o precyzji rysika np. w porównaniu do S24 (bo widzę, że miałeś taki). Ja używam rysika w sposób podstawowy i w zasadzie to o co prosiłem powyżej nie ma dla mnie większego znaczenia. Chodzi o reakcję pewnej profesjonalnej artystki jak dostanie telefon do ręki. Może się zrobić cyklon i chciałbym wiedzieć czy mam już zacząć zabijać okna deskami. Dzięki z góry🙄

PS Sorry, dopiero teraz zauważyłem, że to nie Ultra. Jakby ktoś miał już możliwość sprawdzenia tego tam u góry to byłbym wdzięczny. 

marchello666
Voyager
Opcje
Reasumując od S23 Ultra cofają się w rozwoju a nowa wyższa zawsze jest jedynie cena
BartekOrl
Voyager
Opcje
Ultra nigdy nie miałem, ale mając S23 i S24 widzę różnicę. Jeżeli dostanę ten sam telefon z lepszym procesorem niż Exynos to będę bardzo zadowolony. Nie wiem, czego ludzie oczekują po smartfonach w zakresie zmian rok do roku. Smartfony powinny wychodzić rzadziej, bo już doszły do pewnej ściany w danym zakresie cenowym. Na ten moment widziałem same pozytywne opinie o linii S25. I mówię o ludziach, którzy kupili telefon za swój hajs, a nie płatne recki.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
najbardziej oczekujemy zrownania hadeware, to wstyd że najdroższe samsungi w tym odstają od chińskiej konkurencji, ja z racji tego, że lubię dobrej jakości muzykę i posiadam kilka słuchawek dość dobrych życzył bym sobie komplet kodeków qualcome, do tego uśmiechnął bym się gdy w końcu do urządzeń samsunga wrocil dolby vision i zasosowali by filtry eliminujące posteryzacje przy skompresowanym materiale video jak ma konkurencja
0 Like
BartekOrl
Voyager
Opcje
Nie lubię porównywania do chińskich telefonów, bo tak jak większość, sprzedają je po zaniżonych cenach. Zresztą tak jak kiedyś zaczynał Samsung. Plus ja patrzę również na sam system i to jak działa. AI średnio mnie interesuje. W tym roku większość takich zmian o których piszesz pochłonął nowy procesor. Śledziłem dość dokładnie plotki o S25 i gdyby był znowu Exynos to byłby to pewnie inny telefon. A tak więcej zmian zostaje przeniesionych na S26. I jeżeli wróci Exynos to zapewne tych zmian będzie więcej. Niemniej, gdyby mój S20 FE dostawał ciągle aktualizacje systemu to pewnie bym nie zmieniał, bo nie ma obecnie sensu zmiana i porównywanie telefonu rok do roku. Niech będzie jeszcze zmiana na bardziej żywotną baterię i szybsze ładowanie i będzie super.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
też nie lubię i dlatego mnie to irytuje, że oferują więcej, system jak najbardziej jest ważny dlatego tak długo wytrzymałem z samsungiem, ale wiesz to nie są zanizpne ceny, s24u jego koszt produkcji z całą amortyzacja to było 39% wyjściowej ceny, więc dlatego mamy później takie obniżki, bo jest z czego no i trzeba pamiętać, że na pewno nawet po roku nie sprzedawali by poniżej kosztów, a chinolki cwane nie dają takich narzutów, ale jak dogonią z softem fixele i samsungi będą już nie do pokonania, ja osobiście daruje sobie w tym roku flagowca od samsunga poczekam aż zmienią podejście, zobaczę co wyrzuca w tym roku chiński ultry czy będą globalne no i co pokarze google pixel z nowym prockiem wiec trochę zabawy w tym roku się zapowiada
BartekOrl
Voyager
Opcje
Ja jednak cenię sobie, że moje dane nie idą wprost do nich. Niedługo i ci producenci będą robić jak Apple i Samsung. Taka kolej rozwoju na rynku. Ja trzymam się Samsunga, niemniej zmiany rok do roku dla laika uważam za zbędne. Nie ma co oczekiwać rewolucji. Zobaczymy S26.
SaCam
Voyager
Opcje
Skąd ma być aktualizacja oprogramowania, skoro Samsung nie rozsyła jeszcze telefonów, jedynie od opow i z marketów 🤔
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Skoro mamy się chwalić, to proszę bardzo 😉😀

S25U_2.png

w kolorach Titanium Silverblue i Titanium Gray [to żony], w środku starszy brat S24U

Gdzieś tam wcześniej pisałem, że Whitesilver (po tym jak go oglądaliśmy, jakoś mi się nazwa błędnie utrwaliła 😆 ), ale to mój błąd, jest gray. Żona go sobie wybrała, ponieważ faje przyjmuje różne odcienie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie rozumiem pytania. Samsung udostępnił aktualizację oprogramowania dla modeli Galaxy S25 niezależnie od tego czy telefony są w rękach użytkowników.