Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pictograme volte

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
43 Vizualizări
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
Salut! Mi am achizitionat un Galaxy S25 si stiti pictogramele acelea de la digi si orange, pe digi nu imi apare volte in bara de stare dar cand intru in panoul de control apare, iar la orange nu se pune aceasta problema, exista vreo rezolvare?

image

image

Si nici pictograma de ceas, cand ai o alarma activata, respectiv cea de bluetooth, nu apare, tot in panoul de control apare.
15 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acele simboluri sunt controlate de operatorul de telefonie mobilă și nu poți să faci nimic.
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
Pff, multumesc mult.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acum am văzut că simbolurile le ai, dar nu în bara cu panoul închis.
În One UI 7, apar în bara de notificări mai puține simboluri pentru a nu fi prea aglomerate. Din One UI nu poți modifica ce simboluri apar. Nu știu din Good Lock dacă se poate.
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
Am incercat cu Good Lock, insa nu merge😞
0 Aprecieri
LupuTM
Pioneer
Opțiuni
Tin sa te contrazic...la One UI 6..apare...deci,concluzia??
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Concluzia e că nu citești toate comentariile 🙂
0 Aprecieri
LupuTM
Pioneer
Opțiuni
Hmm si aici te contrazic iar....😊...chiar am citit si am comentat in legatura cu ce ai scris tu...si referitor la ce am scris eu..este strict la ce ai scris tu...deci...mai pe romaneste..pe one ui7 nu iti apare doar daca dai in jos iar la one ui6 iti apare fara sa dai in jos..
0 Aprecieri
LupuTM
Pioneer
Opțiuni
Din cate am vazut la baiatul cu pricina ce a postat..eu nu am inca One ui7 si de aceea ti-am comentat ca apare la softul anterior fara sa dai bara in jos
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Din câte vezi autorul postării are un S25 care a venit cu one ui 7 din fabrică. În One UI 7 numărul de simboluri a fost redus. La primul comentariu nu am văzut că lui îi apar acele simboluri, dar nu în bară. La unii operatori ele nu apar deloc, inclusiv în One UI 6.
0 Aprecieri
LupuTM
Pioneer
Opțiuni
Da stiu...am vazut...eu doar mentionam ca,la One ui6 apare...mie imi apare...desi am un S24 dar inca nu am primit actualizare..
0 Aprecieri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Salut vrei sa te ajut
0 Aprecieri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
1 intra în good lock
2. La QuickStar
3 la Visibility of Indicator Icons și dezactivează-le pe toate 3 cred ca te-am ajutat😊
0 Aprecieri
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
Pai e logic daca dezactivezi tot nu mai vezi nimic in bara de stare
0 Aprecieri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă vezi eu nu mai am acele de la Orange sau etc1744919505474.jpg1744919505488.jpg
0 Aprecieri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Nu trebuie sa dezactivezi tot
La Network Information
Pune pe Disable
Homescreen
Lockscreen
Expanded Panel
0 Aprecieri