Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odtwarzacz na pasku powiadomień

(Temat utworzony: 19-02-2025 04:25 PM)
259 Wyświetlenia
BabyBuns
Apprentice
Opcje
Na s22 ultra, podczas odtwarzania filmu na yt lub muzyki na Spotify, po wyjściu z aplikacji, na pasku ściąganym z góry wyskakiwał odtwarzacz. Na 25 ultra tego nie ma. Da się to ustawić? 
15 Odpowiedzi
Pati55
Explorer
Opcje
A przeciągałeś go w prawo? W dół i w prawo.
0 Like
BabyBuns
Apprentice
Opcje
Mam to wyłączone ale teraz odkryłem, że odtwarzacz pojawia się po dwukrotnym ściągnięciu. Nie da się aby był po jednym ściągnięciu powyżej innych powiadomień?
0 Like
Pati55
Explorer
Opcje
Wydaje mi sie, ze nie. Moze ktoś bardziej doświadczony się wypowie. Ja narazie walczę z brakiem dymków messengera 😅 pokazuje mi powiadomienie, ale bez dymku
0 Like
BabyBuns
Apprentice
Opcje
Mam to samo. Raz wyskakują dymki raz nie. Ale częściej nie
0 Like
BetaFox
Journeyman
Opcje
Dokładnie tego samego szukam. Wkurza mnie, że muszę rozwijać to dwa razy, dodatkowo mam problem z oknem youtube bo mam premium i na starym s20 miałem tak, że pojawiała się słuchawka i elegancko minimalizowalo. Teraz mam tak, że raz jest słuchawka raz nie ma i trzeba np. Dać następny film i poprzedni, żeby się pojawiła lub wrzucić do okna podzielonego ekranu i zwinąć. Dodatkowo bardzo często jak klikam słuchawkę to się pauzuje. Jakby ktoś wiedział jak to naprawić to proszę o informację.
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Też mi to przeszkadza, że trzeba podwójnie opuścić belkę. Szukałem w ustawieniach, przekopałem wszystko i niestety nie da rady moim zdaniem. Nawet w good lock nic nie znalazłem a szkoda.
0 Like
Moti7t
Voyager
Opcje
To ciekawe. U mnie wystarczy otworzyć panel szybkich ustawień gestem przeciągnięcia z prawego, górnego rogu i panel odtwarzacza jest od razu na dole, nic nie muszę dwukrotnie przesuwać.
0 Like
BabyBuns
Apprentice
Opcje
Problem jest gdy masz wyłączoną opcję podzielonego panelu
0 Like
Moti7t
Voyager
Opcje
Na chłopski rozum gdy ta opcja jest włączona tak jak na załączonym obrazku powinien się wyświetlać panel sterowania multimediów bez powtórnego przesunięcia ale ewidentnie to nie działa.1740047824069.jpg
0 Like