Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Now bar, powiadomienia

(Temat utworzony: 05-02-2025 09:25 PM)
1202 Wyświetlenia
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Dzień dobry, dzisiaj korzystałem z informacji o obserwowanych meczach, które wyświetlały godzinę rozpoczęcia oraz wynik drużyn. Informacje te były pokazywane na zablokowanym ekranie w now bar a po odblokowaniu telefonu na belce powiadomien. Usunąłem powiadomienie i teraz nie wiem, jak ponownie włączyć tę opcję, aby widzieć wynik na żywo. Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?

image

30 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Quantiss7 Ustawienia > Ekran blokady i AOD > Now Bar > Sport od Google. A tam już wybierasz co chcesz.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Mam to włączone i pokazywało mi. Jednak po usunięciu powiadomienia nie mogę tego nigdzie włączyć ponownie
0 Like
relatyw
Helping Hand
Opcje

To się pokaże jak przyjdzie powiadomienie o meczu lub wyniku. Musisz tam pozaznaczac które kluby chcesz obserwować. Teraz gra Real Madryt, zaznacz go to jak się zmieni wynik to go zobaczysz w Now Bar.

1000002972.jpg

1000002971.jpg

1000002973.jpg

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Quantiss7 wyczyść pamięć ekranu startowego One UI

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Wszystko jest zaznaczone. Powiadomienie o zmianie wyniku niestety nie przyszło i nie pokazało się ponownie
0 Like
relatyw
Helping Hand
Opcje

Teraz się nic nie pokaże bo obecnie nikt nie gra w LaLiga. Pierwszy mecz dzisiaj o 19:30. Zaznacz sobie Real Sociedad to powinno się pokazać jak się zacznie. O tej porze dnia to teraz mogliby grać.... np w Japonii. Tylko z kolei nieodpowiednia pora roku. Tam sezon się zaczyna dopiero w marcu :soccer-ball:

Screenshot_20250206_210122_Google.jpgScreenshot_20250206_210117_Google.jpg

0 Like
Edyta82
Troubleshooter
Opcje
Witam. Ja również mam problem z Now Bar. Wczesniej na ekranie blokady byl widget Now Bar, dzisiaj juz go nie mam a nic nie zmieniełam w ustawieniach. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co zrobić, żeby Now Bar znowu był na ekranie blokady?
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Now bar nie pokazuje się zawsze. Wyświetla sie on kiedy aplikacja z którą współpracuje now bar(Spotify, mapy itp.) działają w tle. Wtedy też możesz zmieniać co chcesz mieć w danym momencie wyświetlane w nim.
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
W którym miejscu to znaleźć?
0 Like