Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolor rysika S Pen

(Temat utworzony: 06-02-2025 12:13 AM)
249 Wyświetlenia
Tomi5050
Student
Opcje
Witam zakupiłem Samsunga Galaxy S 25 Ultra Kolor czarny premium z myślą, że będzie jeszcze lepszy, a jeżeli S24 Ultra gdzie miał ramki tytanowe. Wyciągam rysik i tutaj zonk - jakoś nijako kolor, chyba kremowy pasuje do tego ciemnego telefonu ??? 🤔🤔🤔
Nie dość, że brak Bluetooth to jeszcze takie oszczędności na kolorze ???
Porażka, co roku widzę lepiej!!!
A jak Wam się to widzi ???
Pozdrawiam 

6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie przeszkadza mi kolor rysika w modelu Titanium Jetblack. Choć z drugiej strony uważam, że powinien być czarny w tej wersji kolorystycznej telefonu.

Tomi5050
Student
Opcje
Trochę to słabe, że wprowadzili kolor premium black i rysik innego koloru! W S24/23 i 22 nie było takiego problemu. Czytałem gdzieś na innym forum, że to taki nowy design (a dla mnie czysta oszczędność)
Pozdrawiam dobrze, że chociaż końcówka jest w kolorze 😉
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Pisaliśmy już o tym wiele dni temu... Widzę tylko jedno możliwe wyjasnienie: chęć latwego odróżnienia nowego rysika od tych z poprzednich modeli właśnie...
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Kaprys producenta? Z jakiegoś powodu dało się dopasować kolor w wersji niebieskiej... Czemu nie w pozostałych?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak zdecydował Samsung w tym roku. Ciężko powiedzieć jaki był powód.

Moti7t
Voyager
Opcje
Też mam kremowy rysik w czarnym modelu s25u ale cieszę się że chociaż zakończenie od strony tytanowej ramki jest w tym samym kolorze. Również wolałbym czarny rysik no ale cóż...
0 Like