Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kilka pytań o serię Galaxy S25

(Temat utworzony: 04-02-2025 04:23 PM)
247 Wyświetlenia
LookPL
Navigator
Opcje
Witam.

Mam kilka pytań.

Dodaje przez Gemini do Kalendarza Samsung wydarzenie, ale w kalendarzu mam kilka podkalendarzy. Czy można mu kazać dodać w konkretnym właśnie? 

Czy można włączyć nagrywanie rozmów automatycznie przy każdej rozmowie. Za każdym razem ręcznie to lipa trochę. 

Widzę tylko Wiadomości Google, a gdzie są Wiadomości Samsung? Będzie działać AI w Wiadomości Samsung?

Pozdrawiam.
0 Like
6 Odpowiedzi
FilipŚ_
Pioneer
Opcje
Tylko w wiadomości samsunga
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Aplikacja Wiadomości od Samsunga w S25 nie jest instalowana w telefonie automa Musimy ją pobrać z Galaxy Store.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LookPL  napisał(a):
Widzę tylko Wiadomości Google, a gdzie są Wiadomości Samsung? Będzie działać AI w Wiadomości Samsung?

Gemini może nie być w pełni zintegrowane z Wiadomościami Samsung.

Wiadomości Samsung możesz pobrać z Galaxy Store. W Galaxy S25 ta aplikacja nie jest już fabrycznie zainstalowana.

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.messaging&cId=000008006129

LookPL
Navigator
Opcje
Jeszcze jedno pytanie, na konferencji było, że jak włącze "zaznacz na ekranie" i będzie tam data wydarzenie i to zaznacze to się pojawi przycisk dodania do kalendarza. Ja tego nie widzę póki
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LookPL, Przycisk pojawi się tylko w przypadku rozpoznania numeru telefonu, adresu mailowego lub URL.

up.png

Integracja z kalendarzem polega na tym, że Gemini może dodać wydarzenia do Kalendarza Samsung na Twoje polecenie.

LookPL
Navigator
Opcje
Kurcze, byłem pewny że widziałem przycisk Kalendarza na którymś slajdzie.
0 Like