Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Inregistrare apel

(Subiect creat la: 20-02-2025 03:31 PM)
285 Vizualizări
gabone66
Student
Opțiuni
Salutare când am deschis prima data telefonulnin setari aveam opțiunea de inregistrare apel după care mai apoi a disparut știe cineva din ce cauza
9 Răspunsuri
gabone66
Student
Opțiuni
Aste e print 1740058289892.jpg
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Privind legislația pe tot teritoriul din România, nu este legal înregistrarea apelurilor telefonice. Așadar această funcție nu este disponibilă/activată pe telefoanele Samsung de către operatorii rețelelor telefonice.
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
👍
LaurStefan
First Poster
Opțiuni
Schimbati CSC ul si va merge fara sa va intereseze ce cartela are telefonul. Cel mai ok CSC din cate citeam este cel de Israel.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Unii dintre noi ne mai gândim și la garanția telefonului. Totodată riști să nu mai primești la timp sau deloc actualizările software. De asemenea poți pierde accesul la unele aplicații ori să ai erori, și nu în ultimul rând probleme de compatibilitate a rețelei in care ești. Nu prea se merită.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai avut optiunea cat timp nu ai bagat cartela SIM si nu a vazut ca esti din RO. Daca scoti cartela si dai reset la telefon posibil sa apara iar dar nu te ajuta ca imediat ce bagi SIM se va dezactiva

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, asa mi-a arătat și mie imediat după configurație, dar după ce am băgat cartela de România în telefon, opțiunea a dispărut din senin, asta din cauza faptului ca nu este legal sa înregistrezi convorbirea.
Practic este ca o permisiune pe care o cere cartelei, iar aceasta nu-i permite telefonului și automat telefonul o face sa dispară, nefiind disponibila.
Nu ai ce face din păcate!
GalaxyM33
Pioneer
Opțiuni
Dacă ai CSC Ukraine SEK, este posibil să dispară ,la mine merge fără probleme cu CSC India INS .Din ce observ ai altā configurație a meniului față de ce am eu