Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcator S25 Ultra

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
248 Vizualizări
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Salutare!

Am cumparat un adaptor Ugreen Nexode de pe eMag pentru a-mi incarca S25 Ultra si l-am conectat impreuna cu cablul primit in cutie.
Am sesizat faptul ca atunci cand l-am conectat imi apare mesajul: "Incarcare super rapida", nu "incarcare super rapida 2.0" cum am mai vazut la altii.
Adaptorul este cel din linkul atasat:
Intrebarea mea este, trebuie sa schimb si cablul? Sau nu este acest adaptor potrivit pentru incarcarea super rapida 2.0?
In acest moment incarca doar cu 3 minute mai rapid decat cel de 25w.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
19 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Dacă vrei încărcător de calitate și care oferă încărcare de 45W, cumpără unul de la Samsung sau chiar Anker. Eu l-am avut pe cel de la Anker și chiar am fost mulțumită de el.
Nu toate încărcătoarele sunt de calitate.
0 Aprecieri
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
La cel de la Anker aparea mesajul: "incarcare super rapida 2.0"? M-am uitat si la acela, doar ca avea cateva comentarii de la cateva persoane care spuneau ca li s-a stricat dupa o luna.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Apare la Anker mesajul. Merge si UGREEN daca ai cablul potrivit, ca marca sunt ok. 1746343063615.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Eu am si originale si de la chinezi. Adaptoare originale sau din china nu mi s au stricat. Insa cabluri originale s au stricat si nu le am ținut îndoite, iar cablurile de la chinezi sunt mai firave dar daca ai grija merg f bine. Am ajuns la concluzia ca tine de noroc indiferent de unde iei un cablu daca se strica sau daca e bun. Precizez ca atunci cand incarc cu cablurile chinezești apare super fast charging 2.0., la fel ca cele originale.
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
trebuie si cablu de 5A altfel nu merge ...
0 Aprecieri
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Păi înțelesesem că este ok cablul din cutie
1746332523374.jpg
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
am citit si eu desprea asta...cel mai bine sa incerci si cu un cablu de 5A sa vezi daca merge...
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
oricum diferenta mare de timp nu e...decar daca telefonul este descarcat...incarca mai repede un anumit procentaj...dupa incarca la fel ca cel de 25...
0 Aprecieri
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Asa este, nu este o diferenta foarte mare, doar ca am zis sa incarce la 45w daca tot am cumparat alt incarcator, altfel mai bine il incarc cu cel de 25w
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este ok cablul din cutie dacă îl folosești cu un încărcător Samsung de 45W. În rest depinde de specificațiile încărcătorului și calitatea lui.
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Am inteles, deci este posibil sa mearga si incarcatorul ugreen daca ii cumpar separat si un cablu de 100w, 5A?
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
merge sigur...
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Încerc și așa, nu am ce să pierd, dacă nu merge așa le dau retur
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Din păcate nu am găsit specificațiile lui, doar faptul că pentru 45W are nevoie de cablu de 5A. Deci cu un astfel de cablu ar trebui să meargă.

https://eu.ugreen.com/products/ugreen-nexode-mini-45w-dual-usb-c-charger?variant=54084698505564

Dar eu aș sugera mai degrabă un încărcător Samsung original cumpărat dintr-un magazin de încredere.
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Am inteles. Multumesc mult pentru ajutor!
Prima data optasem pentru cel original samsung, tot de pe eMag, era vandut chiar de samsung, doar ca erau cativa care spuneau ca li s-a stricat foarte repede.
https://www.emag.ro/incarcator-retea-samsung-super-fast-charger-adapter-45w-usb-type-c-low-standby-c...
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Samsung nu vinde pe Emag din câte știu (Samsung Mobile Store nu este Samsung ci un partener - Estep B2B). Poți cumpăra de la eMAG (neapărat vândut de emag nu de alții), Altex, sau Samsung.
Eu folosesc doar încărcătoare originale și nu am avut probleme cu niciunul și nici cu bateriile telefoanelor.
Pot exista la orice marcă și unele produse cu defect, dar acestea sunt excepția nu regula și în plus ai garanție.
Cu ele însă este garantată încărcarea corectă și optimă a telefonului.
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspunsul oferit!
0 Aprecieri
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Update: am achizitionat un cablu de 100w Ugreen si acum imi merge incarcarea super rapida 2.0.
Multumesc tuturor pentru ajutor!
0 Aprecieri