Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy s25 ultra super szybkie ładowanie?

(Temat utworzony: 08-02-2025 08:35 PM)
1225 Wyświetlenia
Zolo
Journeyman
Opcje
Normalnie do ładowania używam ładowarki od steam decka, pokazuje wtedy szybkie ładowanie i zazwyczaj 1h10 min do pelna. Dziś podłączyłem wyjątkowo telefon do powerbanka który oferuje 65w ładowania i pojawiło mi się w telefonie "Super szybkie ladowanie 2.0" na moment i zniknęło, ktoś już mial taki komunikat? 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. S25 Ultra nadal oferuje maksymalną moc 45W. Moc 45W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie 2.0. Moc 25W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie a moc 15W jest oznaczona jako szybkie ładowanie. Oznaczenie to pojawia się tylko na chwile po podłączeniu ładowarki później wyświetla się tylko czas do pełnego naładowania.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Zolo
Journeyman
Opcje
Mała aktualizacja co ciekawe w ustawieniach baterii dalej jest info o super szybkim ladowaniu, w 25 min naładowało od 10 do 82%, wiec znacznie szybciej. Czyżby s25 ultra jednak oferował szybsze ladowanie niż 45w ? Bo takiej ładowarki zwykle używałem1739045112990.jpg
0 Like
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. S25 Ultra nadal oferuje maksymalną moc 45W. Moc 45W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie 2.0. Moc 25W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie a moc 15W jest oznaczona jako szybkie ładowanie. Oznaczenie to pojawia się tylko na chwile po podłączeniu ładowarki później wyświetla się tylko czas do pełnego naładowania.
Moti7t
Voyager
Opcje
Jest tak jak pisze @Wiatrak24. Właśnie sprawdzałem, pokazuje super szybkie ładowanie 2.0 z ładowarką Samsung 45W i z drugą moją ładowarką Asus 65W. Obawiałem się przed zakupem że S25U będzie się długo ładował ale okazało się że niepotrzebnie bo jest całkiem dobrze.
0 Like