Normalnie do ładowania używam ładowarki od steam decka, pokazuje wtedy szybkie ładowanie i zazwyczaj 1h10 min do pelna. Dziś podłączyłem wyjątkowo telefon do powerbanka który oferuje 65w ładowania i pojawiło mi się w telefonie "Super szybkie ladowanie 2.0" na moment i zniknęło, ktoś już mial taki komunikat?
Witam. S25 Ultra nadal oferuje maksymalną moc 45W. Moc 45W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie 2.0. Moc 25W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie a moc 15W jest oznaczona jako szybkie ładowanie. Oznaczenie to pojawia się tylko na chwile po podłączeniu ładowarki później wyświetla się tylko czas do pełnego naładowania.
Mała aktualizacja co ciekawe w ustawieniach baterii dalej jest info o super szybkim ladowaniu, w 25 min naładowało od 10 do 82%, wiec znacznie szybciej. Czyżby s25 ultra jednak oferował szybsze ladowanie niż 45w ? Bo takiej ładowarki zwykle używałem
Witam. S25 Ultra nadal oferuje maksymalną moc 45W. Moc 45W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie 2.0. Moc 25W jest oznaczona jako super szybkie ładowanie a moc 15W jest oznaczona jako szybkie ładowanie. Oznaczenie to pojawia się tylko na chwile po podłączeniu ładowarki później wyświetla się tylko czas do pełnego naładowania.
Jest tak jak pisze @Wiatrak24. Właśnie sprawdzałem, pokazuje super szybkie ładowanie 2.0 z ładowarką Samsung 45W i z drugą moją ładowarką Asus 65W. Obawiałem się przed zakupem że S25U będzie się długo ładował ale okazało się że niepotrzebnie bo jest całkiem dobrze.