Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Contacte șterse din agenda telefonică.

(Subiect creat la: 09-04-2025 07:23 AM)
188 Vizualizări
18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Bună ziua! Utilizând un dispozitiv Samsung Galaxy S25, am constatat dispariția unor contacte telefonice din agenda, în ciuda faptului că unele numere sunt încă vizibile în aplicația WhatsApp.
15 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. La funcția Apel, muta pe contacte - apasă pe cele 3 puncte sus - view storage by location și vezi ce îți apare la afișare contacte. Posibil sa îți apară doar o parte din contacte.1744173040534.jpg1744173040542.jpg
18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Apar doar cele 2 contacte salvate pe sim.1744173385764.jpg
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Probabil whatsapp a păstrat sincronizarea și le-a luat automat.
Dacă ai schimbat telefonul, posibil ca restul contactelor sa le fi salvat direct în celălalt telefon. Ar trebui să faci o sincronizare în contul Google pe acel telefon. Poți verifica pe S25, în setări - Google - mai multe servicii - dacă ai vreun contact sincronizat.
Sau dacă sincronizarea este făcută, da un restore.
Eu când dau pe Google Contacts Sync, imi apare nr de contacte sincronizate.1744173834842.jpg1744173834850.jpg
18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Când mi-am setat telefonul nou, aveam doar două contacte, cele de pe SIM. Restul le-am salvat direct din WhatsApp. Nu le am salvat in google nimic doar pe telefon.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Atunci salvează-le și în noul telefon, din whatsapp.
Pentru a păstra contactele, cel mai sigur este să fie salvate într-un cont Samsung sau Google, pentru că se vor sincroniza sau poți da restaurare. În viitor, o să îți apară automat în alt telefon, când îl vei schimba și te vei loga cu conturile Google și Samsung.
18dragoss___
Explorer
Opțiuni
In whatsapp arata asa.1744173512053.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Whatsapp face o copie a contactelor din agenda si de aceea acolo iti apar. Fie pe telefonul vechi erau salvate contactele direct pe telefon sau SIM, fie nu ai sincronizat conturile. Dca mai ai telefonul vechi atunci muta contactele in contul Google sau Samsung apoi sincronizeaza-le. Dupa aceea sincronizeaza contactele in telefonul nou.

18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Când mi-am setat telefonul nou, aveam doar două contacte, cele de pe SIM. Restul le-am salvat direct din WhatsApp. Nu le am salvat in google nimic doar pe telefon.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Daca sunt doar pe telefon atunci trebuie sa faci ce am scris mai sus.

Atunci cand salvezi un numar ai posibilitatea sa alegi unde sa fie salvat. Alege un cont si pe viitor nu o sa mai ai probleme. Locatia aleasa la salvare ramane implicita pentru urmatoarea salvare, deci nu trebuie sa faci asta de fiecare data.

18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Si cum pot face sa nu imi mai apara contactele "salvate" pe whatsapp? Cand dau reîmprospătare nu dispar.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ar trebui sa mergi în telefon la Settings - Accounts - Manage accounts si sa cauti in lista WhatsApp și sa dai o sincronizare forțată. Ar trebui sa dispară și dacă ai chat-uri cu respectivele persoane, îți va rămâne chat-ul în Whatsapp dar va aparea numărul de tel în locul numelui cu care l-ai salvat

Contactele din WhatsApp se sincronizeaza cu cele din contul Google, Samsung sau telefon și cum acolo nu ai nimic, se vor sterge

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Am dat si tot la fel. Cred ca mai sunt ramasite dar nu stiu ce sa zic..
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poți sa ștergi data la whatsapp sau sa îl dezinstalezi. Asa se vor duce dar vei pierde și toate conversațiile. Dar dacă vrei sa ștergi toate contactele, probabil nu te interesează nici conversațiile. În cazul asta dezinstaleaza-l și reinstalează-l și va fi "curat". Pe viitor salvează numerele în contul Samsung sau Google și se vor sincroniza automat, asa cum au spus și colegii

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Până la urmă am făcut un backup la conversații și l-am dezinstalat. Acum nu mai apar. Mulțumesc.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Super 👍