Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cod reducere

(Subiect creat la: 29-01-2025 06:25 PM)
340 Vizualizări
valentinbarbu
Journeyman
Opțiuni
Salutari. Am primit zilele trecute un cod de reducere direct în cos pentru S25. Din păcate am anulat comanda din greșeală și acum când am încercat din nou codul a dispărut. Știe cineva dacă se mai poate recupera. 😪😪
6 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred că one time only.
Adică sa aplicat la comanda chiar daca a fost anulată. El a devenit null după comanda
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Poți încerca sa contactezi Samsung via WhatsApp sau chat direct de pe site. Poate te pot ajuta cu un cod de 5%.
Sau lasă produsele în cos... Cineva zicea ca avea produse în cos și a primit codul.
Kiss72
Pioneer
Opțiuni
Asa e doar o singura data se poate activa codul de 5%am pățit și eu am dat comanda la un S25 ultra am primit 5%dar din păcate am anulat comanda. A doua oară când am comandat din nou nu am mai primit reducerea de 5%.
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Cei care sunt studenți pot beneficia de un cod de reducere de 10%.
0 Aprecieri
Miaunel
Journeyman
Opțiuni
Buna!

Am facut cont pe studentbeans si aveam 10% off pe samsung... nu stiu daca puteam aplica si reducerea de 5%, dar e irelevant, asta daca nu voiam varianta de 256 care e mai ieftina decat in precomanda sau si cu ambele reduceri aplicate... mi se pare naspa... in loc sa ajute studentii si sa i incurajeze sa devina clienti ei pun preturi mai mari decat in precomanda, aici ma refer la varianta de 1tb :))))... unde si daca ma lasa sa aplic 5% tot e mai scump decat cu cat l am luat acum, adica 7400 cu cod 5%.Screenshot_20250130_002753_Samsung Internet_1000090142_1738189674.png
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Poti aplica din câte știu doua coduri garantat,ala de 5% și 10% pentru studenți.Eu am avut doua de 5% și le-am aplicat.
0 Aprecieri