Buna Samsung s 25 ultra va avea 16 GB RAM sau doar 12 Ca am văzut pe emag /altex ca are 12 GB RAM Vizualizare anunț
Custom List Message Item |
---|
Buna Samsung s 25 ultra va avea 16 GB RAM sau doar 12 Ca am văzut pe emag /altex ca are 12 GB RAM Vizualizare anunț |
Varianta 16GB/512GB pentru S25 Ultra va fi disponibilă în România? Deși sunt suficienți și cei 12GB ram (m-am "jucat" astăzi 20... Vizualizare anunț Bravo, Samsung! Eu am vrut să pun mâna pe un Pixel 9, să-l văd pe bune, am umblat prin magazine, cen... Vizualizare anunț |
💙Salut de cand am văzut lansarea noilor telefoane s25 am observat acel "teaser" despre S25 EDGE/Slim si mă intreb dacă este un... Vizualizare anunț BMW sau LEXUS? 🤔 amândouă sunt mașini, în cazul nostru amândouă sunt telefoane dacă mă întrebi pe m... Vizualizare anunț |
Sunt extrem de dezamăgit de gama S25, în special de modelul S25 Ultra, având în vedere absența conectivității Bluetooth pentru S... Vizualizare anunț Eu am vazut specificatiile, pret enorm, am asteptat,am vrut sa trec de la A la S, acum mai astept 1 ... Vizualizare anunț |
|
Marques Brownlee a publicat deja primele impresii despre noua serie S25. Marques Brownlee spune ca noul procesor... Vizualizare anunț Cineva a cumpărat anul trecut, altcineva cumpăra anul acesta. Dacă nu ești pasionat și nu te ajută n... Vizualizare anunț |
Nu stiu cat s-a vorbit pana acum de acest lucru, dar cred ca unul dintre marele avantaje pe care le are seria S25 este procesorul, mai nou, mai... Vizualizare anunț |
Am vazut ca au trezentat un teaser ptr s25 edge....hmmm Vizualizare anunț |
În timp ce în alte țări trade-in-ul chiar merită, la noi e o bătaie de joc! 😔 ... Vizualizare anunț la toată valoarea facturii probabil, dar și la cei 540£ ajungi la 669£ și nu ai garanție decât acolo... Vizualizare anunț |
Seria Samsung S25 aduce, cum si seria S24 a adus asemenea, o noua functionalitate Google. Daca anul trecut am "facut cunostiinta" cu Circle... Vizualizare anunț Salutare, Iti raspund eu... cat se poate de oficial pentru ca acelasi lucru l=am intrebat si eu azi ... Vizualizare anunț |
Sper sa ajungă cât mai repede, să îmi aducă la fel de multe vesti frumoase și bucurii ca S24 Ultra 💚 ... Vizualizare anunț Cred ca e valabil doar daca nu ai mai facut anterior comenzi din shop. Mie imi iese 7200 lei cu tot ... Vizualizare anunț |
Versiunile edge sunt inapoi la samsung s25!!! Vizualizare anunț Cel mai devreme prin februarie. Depinde când se termină versiunea Beta. Încă nu au lansat un calenda... Vizualizare anunț |