Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aparat REAR3 S25 ultra

(Temat utworzony: 26-02-2025 07:59 AM)
317 Wyświetlenia
Adriann992
Apprentice
Opcje

Dzień dobry. Od dwóch dni mam problem z aparatem.

W momencie gdy go wlacze, przez chwilę widać obraz z kamery ale po chwili aplikacja aparatu przestaje działać i pojawia sie komunikat "Ostrzeżenie - Błąd kamery" po czym aplikacja aparatu sie zamyka. 

Nie mogę nic z tym zrobić. 

*wyczyściłem pamięć podręczną 

*zaktualizowałem system z najnowszą poprawką do aparatu 

*wyzerowałem ustawienia aparatu 

W teście telefonu z kombinacji *#0*# przy sprawdzaniu kamer jest błąd przy "REAR3 HDR AUTO FLASH ON" to znaczy 1 i 2 kamera robi test, 3 już nie (jest czarny ekran) i kolejne  kamery działają.

Co mogę z tym faktem zrobić? 

6 Odpowiedzi
Tourbillon De La Vie
Samsung Members Star ★
Opcje

Skontaktuj się z pomocą techniczną Samsung za pośrednictwem aplikacji Członkowie i pozwól im się tym zająć 

0 Like
Adriann992
Apprentice
Opcje

Pisałem wczoraj z osobą z obsługi. Dostałem informację aby zrobić to co opisałem wyżej 

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry. Proszę jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partion oraz jeśli to nie pomoże hard reset bez przywracania kopii zapasowej.
Poradnik Wipe Cache Partition i hard reset:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Jeśli to nie pomoże oznacza to uszkodzenie jednej kamery.
Adriann992
Apprentice
Opcje
Vipe Cache Partion wykonałam zgodnie ze sztuką, problem istnieje nadal. Hard Reset to ostateczność wiec pewnie muszę to zrobić aby wiedzieć czy to zadziała, jesli nie to będę zmuszony oddać telefon na serwis bo innej możliwości nie widzę jak właśnie uszkodzona kamera "w nowym telefonie" która nie została w żaden sposób używana a telefon jest zabezpieczony i nawet nie spadł z dywanu na podłogę.. Dramat jakiś
PatrykF
Expert
Opcje

@Adriann992 Obawiam się, że możesz mieć techniczną usterkę aparatu. Jeżeli tak, to pozostaje Ci tylko oddać sprzęt do serwisu na diagnostykę. Tu znajdziesz najbliższe serwisy:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Mogła to być wada fabryczna. Czasami takie rzeczy się zdarzają.