Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Am s25 ultra si observ ca face figuri la internet

(Subiect creat la: cu o lună în urmă)
69 Vizualizări
roxidea
Helping Hand
Opțiuni

Se deconecteaza de la wifi.utilizand wifi de la 2 retele diferite. Mentionez ca telefonul este luat de la vodafone. azi am vorbit cu cineva si la fel pateste cu s25 ultra.ma puteti ajuta cu sfaturi va rog.mentionez ca asa a aparut acum cand echipa de la internet a venit la mine

image

10 Soluţii
Soluţie
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Salutare! La mine nu sunt probleme. Poate ai bifat opțiunea de a folosi cea mai bună rețea... 🤔1744743578886.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dezactivează funcția "Conectare la Hotspot automat".
Caută în Setări de la lupă și îl alegi pe cel de la inteligent wifi. 1744743764611.jpg

Soluţie
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Nici eu nu am probleme pe 2 routere. Sunt la Digi ambele si e bifat auto-reconnect. Eu as verifica setarile routerelor. Sunt pe 2.4 sau 5 GHZ?

Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Internetul funcționează ok, dar există posibilitatea sa fie vreo incompatibilitate între S25 și sistemul celor de la Vodafone? Pe alt telefon, alt model, întâmpini aceeași problemă?

Nu știu dacă are legătură sau nu, dar mie nu îmi funcționează funcția Wi-Fi Calling pe cartela Vodafone, în schimb pe Orange funcționează perfect. Deci, nu S25U este problema. Dar din punctul lor de vedere, totul este în regula, nu e de la ei

Soluţie
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Nu suna bine, routerele pe 5Ghz sunt mult mai rapide dar sensibile la distanta\obstacole.
Posibil sa fie ceva de la operator. Eu la Digi am WiFi off pe router-ul lor si dau prin LAN catre doua routere internetul si de la ele pe WiFi.

Soluţie
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Se mai intampla. Si eu am intalnit atare situatie. Dar s-a rezollvat de fiecare data printr-o resetare a setarilor de retea (date mobile si wifi) si apoi restartare. Router Digi, 2,4 / 5.

Soluţie
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Ai net de la Vodafone sau UPC? Vodaofone are internetul prin reteaua mobila 4G\5G. UPC care sunt parea lor "fixa" are fibra pana la 1Ghz.

Soluţie
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Iti recomand un router alternativ de 5Ghz, si il legi pe LAN la al lor. Ai access la toate setarile asa.
In plus S25 Ultra suporta pana la WiFi7
Eu am un router cu WiFi 5 si unul cu Wifi6 pe 5Ghz si merg foarte bine.
Am dezactivat WiFi la cel de la Digi.

Soluţie
3Merlin
Legend
Opțiuni
... debifează opțiunea încercuită cu roșu și (ne)cazul tău va fi rezolvat ca printr-o minune (tehnologică).
@Mr_Claude și @AlphaBlue merită recunoștiința ta (SOLUȚIE ACCEPTATĂ), dragă Roxana.
Eu te sfătuiesc să modifici titlul postării (S25ultra, Conexiune Wi-Fi indisponibilă) pentru a respecta recomandările lui @EmilianN și a-i ajuta pe alți membri care se confruntă cu aceeași problemă.
😉wapi5PsOPt.png

0 Aprecieri
Soluţie
3Merlin
Legend
Opțiuni
Roxana, pentru a modifica titlul unui articol (postare) urmează pașii următori:
1) Intri în aplicație (Samsung Members)
2) Din ecranul principal, selectezi Comunitate (centru-jos, peste bara Android)
3) Atingi iconița magică (avatarul tău)
4) Derulezi (puțin, în jos) până îți apar numerele tale (Postări, Comentarii, Salvate (Bookmarks))
5) Atingi Postări... Îți va apare lista tuturor articolelor tale din comunitate, ordonată cronologic, descrescător (cea mai recentă e în partea de sus a ecranului).
6) Atingi titlul articolului (pe care vrei să-l modifici) și apoi cele trei puncte (verticale) din dreapta ecranului.
Alegi Modifică și (...) voilà.
😉
Post-scriptum:
Ideea (principală): în aplicațiile Samsung (simbolul) creion înseamnă modificare (editare); (secundară) trei puncte verticale înseamnă (sub)meniu suplimentar (dependent de context).

0 Aprecieri
41 Răspunsuri
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Internetul funcționează ok, dar există posibilitatea sa fie vreo incompatibilitate între S25 și sistemul celor de la Vodafone? Pe alt telefon, alt model, întâmpini aceeași problemă?

Nu știu dacă are legătură sau nu, dar mie nu îmi funcționează funcția Wi-Fi Calling pe cartela Vodafone, în schimb pe Orange funcționează perfect. Deci, nu S25U este problema. Dar din punctul lor de vedere, totul este în regula, nu e de la ei
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Ciudat e faptul ca si telefonul e tot de la vodafone si chiar nu inteleg care e problema.si sincer am vazut si pe 23 ultra la fel schimbari cu netu ca nu prea merge
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Ideea e ca la fel pateste si un prieten si are net de la digi.de asta intrebam.crede totusi ca ar fi si ceva setari din telefon
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Sincer mai am 1 an si renunt la ei.deja de 3 luni ma chinui cu ei si nimic
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
am doar s22 s23 s24 si s25 toate ulta.s24 si s22 le-am dat si am ramas cu s23 si 25 ultra
Soluţie
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Nici eu nu am probleme pe 2 routere. Sunt la Digi ambele si e bifat auto-reconnect. Eu as verifica setarile routerelor. Sunt pe 2.4 sau 5 GHZ?
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
2.4. Pt ca pe 5 nu merge deloc
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Test de viteza facut acum.doar ca la o perioada efectiv ma deconecteaza de pe wifi🥺
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
🥺1744745142844.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Internetul la router vine la cablu sau prin date mobile?
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Cablu
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Alte dispozitive îți merg bine cu acel router?
Să verifice cei de la suport logul routerului pentru a afla cauza. Eventual să încerce un alt router.
S25 ultra ar trebui să "zboare" pe wifi. Pe 5GHz poate face o conexiune de până la 2Gbs.
Soluţie
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Se mai intampla. Si eu am intalnit atare situatie. Dar s-a rezollvat de fiecare data printr-o resetare a setarilor de retea (date mobile si wifi) si apoi restartare. Router Digi, 2,4 / 5.
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Cele trei sunt ale mele, dar folosesc cele doua pe 5 Ghz.
1744746408589.jpg
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Folosesti router-ul lor sau al tau?
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Al lor
Soluţie
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Ai net de la Vodafone sau UPC? Vodaofone are internetul prin reteaua mobila 4G\5G. UPC care sunt parea lor "fixa" are fibra pana la 1Ghz.
Soluţie
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Iti recomand un router alternativ de 5Ghz, si il legi pe LAN la al lor. Ai access la toate setarile asa.
In plus S25 Ultra suporta pana la WiFi7
Eu am un router cu WiFi 5 si unul cu Wifi6 pe 5Ghz si merg foarte bine.
Am dezactivat WiFi la cel de la Digi.
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Ms chiar zilele viitoare o sa incerc🙏🙏🙏
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Sincer va multumesc tuturor pt sfaturi si ajutor🙏🙏🙏🙏🤗
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Mai ar fi un lucru, dacă rețeaua la care ești conectată nu oferă internet telefonul încearcă să se conecteze la alta care oferă... iar din screenshot pare că te conectezi la un Hotspot Android...🤔 nu la Wi-Fi-ul router-ului.