Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Airpods

(Temat utworzony: 06-02-2025 11:54 AM)
139 Wyświetlenia
zaparzczaju
Student
Opcje
Ma ktoś również problem z połączeniem na androidzie słuchawek airpods? Wczoraj połączyło dzisiaj nie widzi w ogóle pomimo rozłączenia itp. 
🥲🥲🥲🥲
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zaparzczaju  Oj obawiam się że połączenie słuchawek firmy Apple z Androidem to niezbyt dobry pomysł...

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Spróbuj usunąć I ponownie połączyć AirPods z telefonem. Jednak pamiętaj, że 90% funkcji nie będzie działać.
zaparzczaju
Student
Opcje
A ma ktoś budsy samsungowe? Jakieś porównania do airpodsow? Przyznam że przesiadłam się po wielu latach z iphona i jednak tam super śmigały te słuchawki pod każdym względem i teraz trochę mi przykro 😅😅
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zaparzczaju  tak te słuchawki z iPhonem zapewne świetnie grają, natomiast kupując słuchawki Samsung będzie również rewelacyjny dźwięk. Tylko tak to już jest że w teorii można połączyć słuchawki i telefon różnych producentów natomiast mogą być różne przy tym problemy lub dźwięk innej jakości. Dlatego najlepiej jak decydujemy sie na telefon danego producenta to warto wziąć słuchawki również tego samego producenta. Wyjątkiem są słuchawki Sony, które będą bardzo dobrze współpracować z Androidem jak i IOS.

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Posiadam Buds 3 Pro i jestem bardzo zadowolony. Niestety nie mam Airpodsów, więc nie mogę ich do siebie porównać.
Moondrop
Pioneer
Opcje
ładnie grają. Pierwsza z brzegu apka dała mi same smaczki. Dynamiczną wyspę, dobre parowanie etc.. mogę regulować głośność na podsach, czy przełączać utwory.. czego chcieć więcej