Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Achiziționarea telefonului in funcție de regiune

(Subiect creat la: sâmbătă)
150 Vizualizări
RobertNick
Explorer
Opțiuni
Salut! Intre Galaxy A56 și S25 Ultra sunt unele specificații identice dacă voi achiziționa un A56 din altă țară decât din România il pot seta in limba română și il pot folosi in România?
8 Răspunsuri
Opțiuni
Salutare,
Da. Il poti folosi!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poți folosi telefonul în România dar, în funcție de regiunea pentru care este destinat, este posibil ca unele servicii să nu fie disponibile. Actualizările vor veni atunci când sunt primite în acea regiune.
Probleme ai putea avea și cu datele mobile dacă benzile utilizate în acea regiune diferă de cele din România.
Dacă telefonul este destinat pieței europene atunci nu o să ai probleme indiferent din ce țară îl cumperi. Dacă este destinat altor piețe atunci poți avea dezavantajele de mai sus.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
A56 si S25 ce specificații sunt identice între un flagship si ceva din gama A ?
Eu zic că acele specificații chiar daca sunt la fel nu înseamnă că telefoanele sunt de comparat
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ambele contin cifra 5 in numele modelului... 🤷

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
😂😂
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Da! dacă are specificațiile rețelei în care dorești să îl folosești, însă vezi ce e cu garanția...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Teoretic nu, practic depinde de regiune. Dacă este pentru Europa, nu ar trebui să ai nicio problemă în a folosi limba română. Dacă este pentru Asia, există șansa să nu ai tradus totul în limba română, în meniul telefonului. Chiar au fost pe forum persoane, care aveau telefon destinat pieței din Hong Kong și după update-ul la OneUI 7 au întâmpinat problema asta.
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Bună ziua, eu am avut note 2 original din Coreea ( avea antena ) mergea în limba romana , însă avea unele aplicatij și funcții scrise în coreeana , dar ca și telefon a fost excepțional 😊
0 Aprecieri