Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

You BRD nu functioneaza pe date mobile

(Subiect creat la: 01-07-2024 07:52 PM)
1683 Vizualizări
ixulescu
Hotshot
Opțiuni

image

You Brd nu functioneaza pe date mobile, retea Vodafone.....pe WIFI functionaza fara probleme.
Am resetat setarile de retea, am golit cache.ul, am dezinstalat si reinstalat aplicatia, am dat restart la telefon.

Nu stiu ce sa.i mai fac.....telefon nou venit azi S24U, semnal full 5G, celelalte aplicatii functioneaza corect.....ceva idei ?
Mai are cineva probleme ?

Edit, 
Nu stiu cum dar acum 02.07.24" functioneaza fara sa mai fac ceva la aplicatie, dimineata pe la 9 nu a mers, acum la 14:30 functioneaza perfect !
1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Sigur e de la aplicație. Uite un post pe reddit unde se plâng de aceeași problemă. Unora nu le funcționează pe Wi-Fi, iar pe date da.
https://www.reddit.com/r/banci_credite_ro/comments/18mrgf0/mai_are_cineva_aplica%C8%9Bia_you_brd_c%C...

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Poate e de aplicație..așteaptă update la ea
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Poate...ma astept un update, n.am ce sa fac altceva....
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Daca aplicația funcționează bine pe wifi și celelalte aplicații merg bine pe date mobile. Atunci mă gândesc să nu fie ceva la operator.
Mai bine iei legătura cu operatorul și vezi ce îți spun cei de la Vodafone.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Da, e loterie curata sa raspunda cineva la Vodafone, am stat in telefon si o ora....fara sa raspunda cineva !
3Merlin
Legend
Opțiuni
George, dacă ai nevoie, pot să-ți dau numărul (privat) al Andreei (*222)...
Că pe frate-său Tobi n-am avut plăcerea să-l cunosc, mai ales de când am renunțat la WhatsApp.
Lăsând gluma (după orele de program): încearcă George/BCR.
Eu am cont la ei din 2009, iar cu George m-am făcut frate (de cruce) din 2021.
Știai că e singura aplicație de banking care folosește inteligența artificială?!
😉
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
😅😅😅
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut, trebuie să aleg între Raiffeisen și BRD, întreprinderea la care lucrez doar cu acestea două lucrează, și cu Raiffeisen chiar am avut experiențe foarte neplăcute și nu m-aș mai întoarce în veci la ei.
Sper să-și revină BRD-ul că este chiar ok și nu am niciun fel de costuri la ei.
În schimb, la Raiffeisen ai opțiunea "Zero Tot cu 15 lei pe lună" 🤣 😂

Mama la BCR cu George are comisione la tranferuri interbancare, trebuie sa faca minim o plata cu cardul pentru a nu platii comision de administrare lunar.....cred ca o s.o transfer si pe ea la BRD .
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Se pare că aplicația you BRD a mai avut astfel de probleme când la unii mergea doar pe wifi, la alții doar pe date mobile. Cel mai probabil și acum serverele BRD sunt de vină sau aplicația.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Încearcă să îl treci pe 4G.
Daca nu merge nici pe 4G, așa cum au spus și ceilalți colegi, probabil este devină platforma celor de la BRD.
Nu știu dacă va funcționa, daar...încărcarea moarte nu are.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am incercat acum si nimic, si 2G-3G si 2G-3G-4G.....probabil este o problema cu aplicatia.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cu siguranță!
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Sigur e de la aplicație. Uite un post pe reddit unde se plâng de aceeași problemă. Unora nu le funcționează pe Wi-Fi, iar pe date da.
https://www.reddit.com/r/banci_credite_ro/comments/18mrgf0/mai_are_cineva_aplica%C8%9Bia_you_brd_c%C...
RemyRemy
First Poster
Opțiuni
Am aceeasi problema. Samsung S24 Ultra, aplicatia functioneaza doar pe wifi, pe date mobile imi da aceeasi eroare ca si colegului. Nu stiu ce sa mai fac.
0 Aprecieri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut,

La mine si.a revenit singura dupa 24-36 de ore.....n.am avut ce sa.i fac, mai astepta ca isi revine !
0 Aprecieri