Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystający slot na kartę SIM - Galaxy S24 Ultra

(Temat utworzony: 30-01-2024 10:49 PM)
1698 Wyświetlenia
Hero0810
Explorer
Opcje

Czy ktoś dostał sztukę Galaxy S24 Ultra z wystającym znacząco slotem na kartę SIM?

Niestety u mnie taka sztuka się trafiła. Załączam zdjęcia. Myślicie, że to jakiś większy problem? Nie będę naprawiał nowego telefonu, tylko chyba po prostu go zwrócę albo spróbuję skontaktować się z Samsungiem, aby wysłali nowy...

20240130_133802.jpg

20240130_150836.jpg

20240130_133831.jpg

Hero0810
Explorer
Opcje

Tutaj jeszcze lepsze zdjęcie tego jak to wystaje...

IMG-20240131-WA0006.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przyznam, że odstająca tacka rzuca się w oczy i zdecydowanie denerwowałoby mnie gdyby taka sytuacja występowała w moim egzemplarzu. Ciekawe czy to wyłącznie problem po stronie tacki czy jednak coś więcej.

Rudi97
Helping Hand
Opcje
Nie powinno tak być
Hero0810
Explorer
Opcje

Nie mam pojęcia o co chodzi, ale dzisiaj wypełnie formularz reklamacyjny na Samsung.pl i zobaczymy co sie będzie dalej z tym działo. Zawnioskuję o nowy egzemplarz telefonu...

Rudi97
Helping Hand
Opcje
U mnie w s24+ ładnie przylega
T0NYS0PR4N0
Explorer
Opcje
Nie wygląda to na wadę telefonu, tylko coś z samą tacką. Spróbuj wykałaczką wyczyścić kołnierz gniazda, może jakiś syfek tam jest. Zobacz też, czy uszczelka na tacce się nie skręciła lub nie wyszła z rowka.
0 Like
Hero0810
Explorer
Opcje

Jeżeli od nowości jest coś źle to nie moją rolą jest ingerowanie w ten telefon wykałaczką czy innymi narzędziami. Tak nie powinno po prostu być w sprzęcie za ponad 7k PLN. Wiem też, że nie jestem odosobnionym przypadkiem, ponieważ znajomy ma podobną sytuację do mnie. Także dla mnie jedynym rozwiązaniem jest dostarczenie nowego telefonu przez Samsunga, ponieważ i tak go zwrócę tak czy siak.

0 Like
Pawlix
Navigator
Opcje
Niestety ostudzę Twój entuzjazm, ale nie licz na wymianę telefonu. Jedynie co Ci zaproponują to odesłanie telefonu do serwisu lub zwrot a tym samym utrata benefitów premierowych.

Miałem taką akcję s23 ultra po wielu reklamacjach i zgłoszeniach pisali ze nie ma możliwości wymiany na inny ( kupiony na samsung.pl) są 2 opcje - albo naprawa gwarancyjna na serwisie, albo zwrot. Pracownik samsunga uprzedzał też, że serwis nie wymienia telefonu na nowy w takich przypadkach tylko usuwa usterkę.

Link do mojego tematu :
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s23/kurz-pod-obiektywem-aparatu-ultrawide-i-uszczer...

Tan miałem uszkodzony aparat
0 Like
Hero0810
Explorer
Opcje

Jak będą się tak bawić to zwrócę i kupię Iphone tak jak od początku zakładałem. Skusiła mnie dobra promka, ale nie będę się szarpał 🤪

0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje

IPhony nie lepsze... uwierz komuś, kto już miał tak dość zgniłego jabłka, że uciekł do Samsung 😜

0 Like