Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wybrzuszenie po szybką

(Temat utworzony: 29-01-2024 11:58 AM)
501 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Zauważyłem na pod szybką swojego S24+ wybrzuszenie na wyświetlaczu o srednicy ok. 5mm, czy ktos tez tak ma? Czy tylko moj egzemplarz cierpi na ten problem? Reklamację złożyłem kilka dni temu, ale Samsung nadal milczy. 

image

image

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem, że chodzi o plamę zaznaczoną w kółku. Nie wygląda na wybrzuszenie a na zabrudzenie. Możesz zgłosić się do punktu serwisowego lub zwrócić telefon do sprzedawcy (w przypadku zakupu na odległość).

image.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Tak jak napisał kolega @mirudo24 udaj się z telefonem do punktu serwisowego.

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W którym miejscu jest to wybrzuszenie? Samsung zapewne skieruje Cię do punktu serwisowego.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Jest zaznaczone dlugopisem.
0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem, że chodzi o plamę zaznaczoną w kółku. Nie wygląda na wybrzuszenie a na zabrudzenie. Możesz zgłosić się do punktu serwisowego lub zwrócić telefon do sprzedawcy (w przypadku zakupu na odległość).

image.jpg

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Tak jak napisał kolega @mirudo24 udaj się z telefonem do punktu serwisowego.

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Nie zamierzam naprawiać nowego telefonu i już rozpocząłem walkę o wymianę na wolny od wad. Nie po to płacę 5 tys., aby naprawiać nowy sprzęt. Post zamieściłem, aby dowiedzieć się czy ktoś również ma taki problem.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Decyzja co zrobisz jest po twojej stronie, my podaliśmy Ci sugestię co możesz w tym przypadku zrobić.