Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

WhatsApp stickers

(Subiect creat la: 11-03-2024 08:36 AM)
1155 Vizualizări
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Salut,

Samsung s24u poate sa faca stickere ca si iphone? Am primit de la un coleg un sticker facut dintr-o poza care atunci o facuse si trimis pe WhatsApp. Daca eu incerc sa fac aceasi chestie imi baga stickeru intr-un chenar. Exista ceva setare?

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Rezolvarea vine de la WhatsApp din ce vad...dar mai e de asteptat. Apple are probabil un parteneriat cu WhatApp si probabil are integrate unele functionalitati exclusive (sau a implementat mai rapid unele functii), la fel cum Samsung are facute parteneriate cu Snapchat sau Instagram ca sa foloseasca API-ul camerei Samsung si sa suporte continut HDR

https://www.androidpolice.com/whatsapp-sticker-creator-android-beta/

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

18 Răspunsuri
David889
Hotshot
Opțiuni
Raspunsul este: da, poate face, dar nu o sa se trimita ca stickere, o sa se trimita ca poze.

In schimb, exista aplicatii pe care le poti descarca si poti crea stickere(si sa se trimita ca stickere), insa procesul este putin mai complex.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Se poate. Intri în galerie pe poză, ții apăsat pe elementul din imagine pe care vrei să îl faci sticker, apoi dai salvare ca abțibild. Îți alegi modelul și dai efectuat. În whatsapp intri pe emoji-urile de la tastatura (nu pe cele de la whatsapp) și selectezi galerie, apoi selectezi abțibildul.
1710139914215.jpg1710139914233.jpg1710139914253.jpg1710139914271.jpg
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Si cum se trimite? Nu tot ca poza cu chenar?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Vad ca il trimite asa cum a zis @David889 , ca si poza.

daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Pai si care e diferența dacă trimiți imagine sau sticker?
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Multumesc. Sper ca o sa vina cu o rezolvare in cele din urma la chestia asta
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sunt zeci de aplicații in Play care fac lucrul asta
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Pai nu ar trebui sa am o aplicatie terta sa fac acest lucru la un telefon mai scump decat iphone 15 pro max care face acest lucru. Si pana la urma si samsung face doar ca ceva nu functioneaza cum trebe
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nici whatsapp-ul de iphone nu face de capul lui. Poate sa fie de 100 de ori mai scump decat zici ca e. Samsung nu face aplicatia whatsapp. Emoji-urile la care faci referire sunt ale Whatsapp-ului. Daca țukerberg a decis așa.
Chiar am un iphone 15 max. O sa verific cand ajung acasa.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Eu nu am zis ca WhatsApp face. Am zis ca pe WhatsApp a trimis. A facut o poza si a facut sticker din ea din 2 apasari pe ecran cu share direct in WhatsApp si se salveaza ca sticker fara ceva aplicatie terta, din camera direct
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Acum am vazut mai bine ce ai pus tu. Acela nici macar nu e un sticker facut de iPhone. Este facut de Whatsapp si nu din poza ci cu AI. Aceasta este o functie a lui Whatsapp, nu iPhone. Iar daca Meta a decis ca e intai pe iPhone, atunci asa e. Daca vreti ca functiile sa vina mai repede pe Android, nu mai  folositi aplicatiile Meta si sa vezi ce o sa se grabeasca Zuckerberg personal sa le implementeze. 😂

https://faq.whatsapp.com/1056840314992666

Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Nu e facut din WhatsApp, e facu din camera de la iphone. Pur si simplu a facut o poza, a selectat din poza acel telefon, si share pe WhatsApp ca sticker. Si samsung face acest lucru pana cand trimiti stickeru pe WhatsApp si atunci apare ca poza. Dar dupa cum a zis si RapierXDA. Functia nu e implementata la android pe WhatsApp.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Țucărberg a fost odată programator, pe vremea când era lupu' cățel.
Acum e un prosper om de afaceri...
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Nu vad sensu acestui comentariu. Nu ajuta cu nimic. @3Merlin
0 Aprecieri
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Sa nu te superi pe mine. Dar am facut acest post pentru o informatie si nu pentru jigniri sau comentarii non sens. Degeaba incerci sa faci pe interesantu ca nu are sens. Pastreaza genu asta de comentarii pentru tine. Iti multumesc
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Rezolvarea vine de la WhatsApp din ce vad...dar mai e de asteptat. Apple are probabil un parteneriat cu WhatApp si probabil are integrate unele functionalitati exclusive (sau a implementat mai rapid unele functii), la fel cum Samsung are facute parteneriate cu Snapchat sau Instagram ca sa foloseasca API-ul camerei Samsung si sa suporte continut HDR

https://www.androidpolice.com/whatsapp-sticker-creator-android-beta/

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
IonutIoan14123
First Poster
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
WhatsApp Web:
0 Aprecieri