Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ul 7.0 Android 15 pytania

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
727 Wyświetlenia
xZayah
Voyager
Opcje
Cześć
Czy tylko mnie sie nie podoba że, wyszukiwanie aplikacji jest na dole teraz a w Ul6.1 było na górze? 
Tak samo nie widać ikonek powiadomień ze dostałeś wiadomość ( messenger, WhatsApp, Facebook) na ekranie blokady. Trzeba odblokować telefon i wtedy widzisz ze ktoś napisał/dzwonił 

Nie miałam dostępu do testów Beta wiec dopiero teraz widzę wszystko :))
image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@xZayah  Cześć

Nie wiem czy o to dokładnie chodzi ale na ekranie blokady są widoczne ikonki powiadomień z aplikacji.

1000051037.jpg

Natomiast co do tego paska wyszukiwania zmiana jego położenia Na tę chwilę taka opcja jest niedostępna.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

39 Odpowiedzi
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Paskudne to ui 7
ziomekk
Explorer
Opcje
Kwestia przyzwyczajenia
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
yup. mi bardzo przeszkadza, że wcisnęli na siłę te zmiany i nie można ich wyłączyć... to kolejny post gdzie marudzę - może jakiś programista samsunga to zobaczy i poprawią 🙏 😂
mnie również denerwują te rzeczy, które uważam za zbędne.. no i wielka piguła baterii xDV6zkXNZXmP.pngEmtbAPIAnC.pngXmcsPagozK.pngh0BNRJmSpV.png
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Niestety nic na to nie poradzimy. Jednak że mnie sie podoba ten wygląd i odważna zmiana.

Pozdrawiam
AnonymusFz
Explorer
Opcje
Co jest z wami tak każdy czekał na UI 7 a teraz kazdy narzeka. A to ikony brzydkie a to tamto 🤦. Trzeba było poczekać parę dni i poczytać opinie innych użytkowników a nie.
Sławek12
Pioneer
Opcje
Dla mnie paskudny jest ten jajkowaty symbol baterii. Może to z okazji zbliżającej się Wielkanocy. I porażką jest zmniejszenie opcji siatki ikon i brak opcji 4×5.
Grz3siek
Navigator
Opcje
Można wiedzieć jak ustawiłeś szybkie ustawienia na ekranie powiadomień? Ale do tego co wypisałeś Ja mogę od Siebie dodać tło rozmowy na trybie ciemnym kolor tła jest jasny niebieski zamiast czarnego/szarego
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Niestety, połowa opinii użytkowników informujących o tych "nowościach" w ui7 była permanentnie usuwana z forum...
Aros12
Voyager
Opcje
Ikonka baterii zerżnięta z iPhone i masz rację - wygląda gorzej. Przykre jest że samsung nie umie dać nic od siebie tylko nawet te gorsze rzeczy kopiują od konkurencji:D