Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Transfer date Smart switch eșuat

(Subiect creat la: 05-06-2024 07:50 PM)
292 Vizualizări
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Salutare! Acum 2 zile am făcut transfer de date dintre 2 telefoane, Samsung A12 și Samsung s24 ultra, am făcut cu cablu de date , la sfârșit de zi, îmi apărea că aveam toate pozele și video din WhatsApp, a doua zi dimineața nimic .... Din 8000 de poze, mai am doar 1000 din care erau făcute cu camera etc , la istoric transfer Smart switch îmi arată că s a făcut transferul total, dar unde sunt datele ?? Se mai poate face ceva ? 
12 Răspunsuri
RaduTM
Explorer
Opțiuni
.1717606296968.jpg
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ai făcut și backup inainte?poate sunt salvate pe adresa de mail..Google photo
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Am făcut, și nimic. Nu este prima oară când fac un astfel de backup, am mai făcut și a fost totul un succes. Dar de data asta nu știu ce s-a întâmplat... Și nu mai știu cum să recuperez pozele și video din WhatsApp. Am făcut backup și la WhatsApp...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Pozele nu le găsești nici cu aplicația Fișierele mele (my files) nici în Galerie?
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Salut, nu... Alaltăieri îmi arătau că erau toate cele 8000 din Galerie, multe nu puteam sa le accesez(era fundal alb) , unele îmi arătau , și a doua zi dimineață mă trezesc cu 7000 de poze lipsa. 😭
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Vezi dacă nu le poți găsi cu "Fișierele mele". Intră pe spațiul de stocare intern apoi selectează "toate" (acolo unde am încercuit cu roșu). Apoi căuta pozele în:
Android > Media > com.Whatsapp > whatsapp > Media. Acolo sunt mai multe foldere, iar pozele și filmele ar trebui să fie un Whatsapp images și Whatsapp video.
1717608560367.jpg
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Din păcate pe telefonul vechi nu îmi apar folderele, iar pe cel nou, doar pozele noi, atât.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci singura variantă este dacă ai făcut un backup în whatsapp care să conțină și fișierele media. Dar în mod normal smart switch nu ar fi trebuit să șteargă pozele de pe telefonul vechi. Doar dacă nu le-ai șters din whatsapp de la stocare și date sau prin restaurarea unui backup vechi.
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Îmi arată că backup-ul de la WhatsApp era de 62 MB...😅 Deci înseamnă că a fost ceva Bug de la WhatsApp. Și mă gândesc că acolo nu am cum sa dau restore.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Încearcă cu ceva aplicații de recuperare, unele sunt foarte bune
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Înseamnă că sunt doar conversațiile salvate, fără poze și video. Eu de obicei mut pozele din whatsapp (cele pe care vreau să le păstrez) într-un alt folder și așa nu mai sunt bătăi de cap cu whatsapp. Dacă sunt șterse, nu le mai poți recupera de pe telefon, doar din "coșul de gunoi" dar dacă nu le-ai șters tu atunci mai mult ca sigur nu sunt nici acolo.
Nu știu dacă nu cumva whatsapp nu a restabilit acel backup și atunci a șters tot, dar asta e doar o presupunere, nu am folosit niciodată backup-ul la whatsapp.
3Merlin
Legend
Opțiuni
BINE AI VENIT în comunitatea Samsung din România!
1) Aplicația (Samsung) Gallery îți permite gestionarea fotografiilor (imagini statice) și videoclipurilor (imagini dinamice, eventual cu sunet), atât a celor salvate în memoria internă a dispozitivului mobil (internal storage, SD card), cât și a celor stocate și sincronizate în cloud (Google Drive/Photos, Microsoft OneDrive, Dropbox, etc).
2) Pentru gestionarea tuturor fișierelor din dispozitivul mobil (telefon sau tabletă), Samsung Electronics a creat (aplicația) My Files (Fișierele Mele).
Vezi capturile de ecran (screenshots) numerotate (cu albastru) 1 și 2.
3) Cele 8.000 fișiere (fotografii și videoclipuri) pe care le vedeai pe A12 includeau atât cele 1.000 de "poze" (că așa e la modă să le zici...) realizate de tine, cât și cele 7.000 (adică diferența, dispărute fără urmă...) primite prin WhatsApp.
Dacă ai cont Google și ți-ai configurat corespunzător aplicația WhatsApp, toate fișierele primite (ca atașamente, simbol agrafă de birou) au fost salvate în (Google) Drive.
Aplicația Smart Switch a transferat DOAR (toate) fișierele stocate în vechiul telefon (A12) pe noul dispozitiv (S24 ultra).
Ca să-ți recuperezi diferența, trebuie să te conectezi la contul Google pe noul telefon.
😉
4) Citește tutorialul, în două părți, despre Good Guardians, pe care @AlphaBlue l-a postat în comunitate.
Atașez câteva capturi de ecran (screenshots) ajutătoare...
Spor la învățat și să-l stăpânești sănătos!Screenshot_20241116_134535_My Files_1000005547_1731757619.pngScreenshot_20241116_134557_My Files_1000005548_1731757650.pngScreenshot_20241116_140240_Good Guardians_1000005549_1731758622.png
0 Aprecieri