Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Swipe bara de notificari - One UI7

(Subiect creat la: cu 4 săptămâni în urmă)
49 Vizualizări
NicolaeBadea
Apprentice
Opțiuni
Dupa noul update One UI 7 s-a modificat utilizarea barei de notificari prin care trebuie sa tragi in partea stanga pentru notificari si in partea dreapta pentru panoul de comenzi rapide, facandu-se utilizarea mai greoaie din punctul meu de vedere. Da, poti trage spre stanga-dreapta pentru a comuta, insa mie mi se pare foarte obositoare aceasta "manevra". Oare o sa existe functionalitatea de a reveni la stilul vechi din One UI 6?
2 Soluţii
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut! Daca deschizi panoul de comenzi rapide (swipe din dreapta) ai acel creion sus in stanga. De la el intri in mod editare si tot sus in stanga ai " Setari panou". De acolo poti modifica panoul sa se comporte ca si in One UI 6.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Buna,
Cand glisezi in jos, in panou apesi pe "Editare" (creion) si apoi mergi la setarile de la panou... si alegi sa fie la comun manevra.1744782943737.jpg1744782943771.jpg1744782991478.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
O să te obișnuiești și o să îți placă!👍😉
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut! Daca deschizi panoul de comenzi rapide (swipe din dreapta) ai acel creion sus in stanga. De la el intri in mod editare si tot sus in stanga ai " Setari panou". De acolo poti modifica panoul sa se comporte ca si in One UI 6.

NicolaeBadea
Apprentice
Opțiuni
Wow, iti foarte multumesc!! Nu stiu cum de mi-a scapat acel buton. 😆
Soluţie
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Buna,
Cand glisezi in jos, in panou apesi pe "Editare" (creion) si apoi mergi la setarile de la panou... si alegi sa fie la comun manevra.1744782943737.jpg1744782943771.jpg1744782991478.jpg
NicolaeBadea
Apprentice
Opțiuni
Iti multumeesc!!