Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Setarea microfon

(Subiect creat la: 11-12-2024 12:20 PM)
118 Vizualizări
DobreanRobert
Explorer
Opțiuni
Salutare tuturor! 

Întâmpin următoarea situație la care nu îi știu soluție.

Am căștile Buds Pro 2 și în timpul apelului persoana cu care vorbesc aude tot ce este în jurul meu (daca sunt într-o locație cu muzică o aude și persoana cu care vorbesc), implicit si pe mine.
Am încercat să le conectez la alt telefon și la acela nu se aude tot (nu se aude muzică, gălăgie, etc) în timpul apelului, adică vocea mea este izolată destul de bine pentru ca persona cu care vorbesc să mă audă doar pe mine.

Concluzia este că Buds Pro 2 funcționează ok.
Am testat și alte căști pe telefonul meu și la fel se întâmplă adică persoana cealaltă mă aude și pe mine și tot ce este în jurul meu.

Problema mea este ce setare ar trebuii să fac la S24 Ultra al meu ca să funcționeze și la mine conform căștile wireless. 

Vă mulțumesc frumos anticipat! 
4 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut! Daca deschizi panoul de notificari in timpul apelului nu poti sa selectezi daca zgomotul sa fie filtrat sau nu?

DobreanRobert
Explorer
Opțiuni
Nu-mi apare nimic decât panoul de notificare, nu-mi apare așa ceva.
Ce-i de făcut?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Din cate vad pe internet, asa se pare ca acea optiune este valabila doar cu microfoanele telefonului, nu si cu casti. Din pacate sunt multi care se plang de acest lucru dar nicio solutie. Celalalt telefon era tot S24?

DobreanRobert
Explorer
Opțiuni
Îți mulțumesc frumos pentru informații!
Nu celălalt era un Honor ... ceva pliabil.