Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 ultra szybkie ładowanie

(Temat utworzony: 09-01-2025 12:46 PM)
75 Wyświetlenia
Jarek5
Navigator
Opcje
Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć czemu po przyjeździe w gory i spacerze w temperaturze zaledwie -2 podłączam telefon do ładowania i nie działa szybkie ładowanie? O co chodzi.. 
0 Like
Jarek5
Navigator
Opcje
Niestety widzę ze telefon całkowicie padł jeśli chodzi o szybkie ładowanie. Zmiana kabli, podłączenie oryginalnej ładowarki nic nie pomogło. Wipe cache nje pomogło. Telefon ładuje sie wolno bo do 90 procent od 38 w ponad godzinę. Co mogę jeszcze zrobić
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W tej chwili pozostaje Panu już tylko serwis. Rozumiem ze na wyłączonym telefonie tez nie działa szybkoe ładowanie?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Są do tego zewnetrze aplikacje, ale najlepiej sprawdza sie pirometrem laserowym.
0 Like
rys3
Pathfinder
Opcje
Dziękuję za informację, szukałem w ustawieniach ale rozwiałeś moje wątpliwości. Szczęścia w nowym roku życzę
0 Like
Members_gTuKD7P
First Poster
Opcje

Hej. Miałem ten sam problem i właśnie go rozwiązałem. Był to błąd systemowy. Zrobiłem kopie danych w chmurze samsunga (bez ograniczeń danych ale na 30 dni) i przywróciłem ustawienia fabryczne, a teraz przywracam dane z chmury. Szybkie ładowanie już działa, a było tak samo jak u Ciebie no i ten sam telefon. Mam nadzieje że u Ciebie też zadziała!

0 Like
Jarek5
Navigator
Opcje
No właśnie nie do końca to pomogło. Bo szybkie ladowanie po tym samym co Ty zrobiłeś włącza się u mnie na jakiś czas a później standardowe idzie.. nie wiem co jest grane..
0 Like
Jarek5
Navigator
Opcje
Zauważyłem że na początku jest szybkie ladowanie a po chwili przechodzi na standardowe.. co to może być?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Jarek5 Próbowałeś inne przewody/ładowarkę? Generalnie telefon będzie spowalniał ładowanie zbliżając się do 100% naładowania. Najszybciej ładuje w przedziale 0-20% i dość znacząco spowalnia po przekroczeniu 80%.

Jarek5
Navigator
Opcje
Sprawdzałem ładowarki 2 powerbanko 65wat i różne kable w tym oryginalne. Ladowanie jest na starcie szybkie i zaraz spada do standardowego. Czyli doladuje od 20 do 27 i jest koniec..
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Jarek5 Jeżeli robiłeś twardy reset i jesteś pewny, że nie wisi Ci żadna aktualizacja, którą jakimś cudem pominąłeś, a żadne inne przewody/ładowarki nie pomagają - radziłbym kontakt z serwisem. Może to być problem z systemem, ale może być też usterka techniczna.

0 Like