Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Ultra słabe wibracje

(Temat utworzony: 30-10-2024 05:17 PM)
379 Wyświetlenia
Tizgar
Apprentice
Opcje
 Wibracje, są bardzo słabe, ustawione są na maxa, nie ważne czy w etui czy bez, nawet bez etui na szklanym stole nie słyszę/czuje że coś wibruje albo ledwo ledwo, dopóki nie podniosę tel to nie wiem czy ktoś napisał, a na starym telefonie słyszałem że coś wibruje nawet 2 pokoje dalej. Planuje podejść do serwisu samsunga żeby spojrzeli ale może ktoś z was mial ten problem i zna rozwiązanie? 
0 Like
10 Odpowiedzi
Barcio360
Navigator
Opcje
Nie stety, ale wibracje w samsungu są słabe miałem np. Oneplus 12, Pixela I tam są świetne wibracje w porównaniu do samsunga.
0 Like
Tizgar
Apprentice
Opcje
Nie ma jakichś apek do wzmocnienia wibracji?
0 Like
Barcio360
Navigator
Opcje
Nic mi o tym nie wiadomo ale np. Pixelu nasz wibracje haptyczne i są świetne tego mi brakuje w samsungu.
0 Like
Tizgar
Apprentice
Opcje
Szkoda zwracać telefon ale jak po wizycie w samsungu nie zmieni się nic to nie mam zamiaru z taką wadą używać go niestety, co mi po telefonie którego nie słyszę i bede omijał ważne wiadomości
0 Like
Barcio360
Navigator
Opcje
Przejdz się do serwisu może niech sprawdza czy wszystko w porządku
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Sprawdzałeś te opcje? Spróbuj włączyć opcje ,,Dźwięk wibracji dla połączeń przychodz."1730308768035.jpg
0 Like
Tizgar
Apprentice
Opcje
Mam ale to jest dla połączeń tylko, do mnie dzwoni ktoś raz na miesiąc a piszą cały czas, powiadomienia muszą mieć dużo silniejsze wibracje
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Jest to spowodowane tym, że silniczek wibracyjny oscyluje w osi X, zamiast Z, jak to miało miejsce w starszych modelach. Stąd m.in. dużo mniej słyszalne buczenie, gdy telefon leży płasko na stole.
Arturto
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem z s24 fe. W s20 fe były tak mocne, że było je słychać w sąsiednim pokoju, a w s 24 fe ledwo wyczuwalne. Czy to normalne w tym modelu?
0 Like