Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 exynos vs S24 snapdragon

(Temat utworzony: 05-02-2024 09:53 AM)
5599 Wyświetlenia
arrrken
Voyager
Opcje
Cześć wszystkim. Interesuje mnie porównanie tych dwóch telefonów pod względem benchmarków, ale w wersji podstawowej „małej”. Wszędzie porównują S24 z Exynosem do S24 Ultra ze Snapdragonem. Dla mnie te testy nie są w ogóle miarodajne ze względu na wielkość telefonów. Nigdzie nie mogę znaleźć takich testów. Jakby komuś się udało taki test znaleźć na YouTubie, to proszę wkleić link.
50 Odpowiedzi
Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Jak wynika z komentarzy pod tym filmikiem jest to wersja S24 z snapdragonem gen 3 i to właśnie S24 działał najdłużej

https://youtu.be/fXZJFSGov4U?si=795N9xhziLYpAigL
lukash1p
Pioneer
Opcje
Tutaj masz test baterii.

Jestem zaskoczony, że s24 działa krócej.

https://youtu.be/gKs6M6HlfRg?si=Fs70uHcu5qx3OSEt
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
Ale to jest w porównaniu do s23. Widziałem ten film. S23 już ma rok i przez ten rok pewnie dużo aktualizacji było i optymalizacji. W s24 jeszcze nie ma aktualizacji .
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
Niestety w tym filmie nikt nie testuje w benchmarkach i temperatury też nie są pokazane.
0 Like
kubu1989
Explorer
Opcje
Ja miałem 22+ z Exynosem a teraz mam 24U ze Snapdragonem. Różnice są kolosalne. Od zarządzania baterią po płynność samego urządzenia. Jestem mega zadowolony ze zmiany
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
Exynos w S22 były tragiczne. Ja na swoim S24 z Exynosem miałem wczoraj 8h SoT – trochę Internetu, YouTube’a itd. Nie gram w gry. Na koniec dnia zostało 22% baterii. Dodam jeszcze tylko, że to wszystko na Wi-Fi 5 GHz, nie na LTE, oczywiście tym bardziej nie na 5G.20240205_185001_1000016745_1707155401.jpg
0 Like
Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Ładujesz cały czas do 100% czy do 80% ?? W one ui 6.1 widziałem że są nowe trzy tryby ochrony baterii w tym ładowanie do 80% ja na S23 i jeszcze na one ui 6.0 mam do 85% naładowania co w większości tak ładuje. 100% ładuje raz na kilkanaście dobrych tygodni lub jak jestem na jakimś wyjeździe
arrrken
Voyager
Opcje
Właśnie jestem po resecie telefonu w trybie recovery i czystej instalacji bez backupu. Tylko kontakty, połączenia i wiadomości. Przed recovery miałem włączoną podstawową ochronę baterii i teraz mi przypomniałeś, że zapomniałem ją włączyć.
0 Like
Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Podstawowa czyli ładowanie do %??
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
Do 100%1707165500106.jpg
0 Like